Oldal frissítése

WD Red Pro 2TB

4,4 58 értékelés
46 190 Ft

WD Red Pro 2TB


A WD Red merevlemez a világon az első modell, amelyet kifejezetten NAS rendszerekhez fejlesztettek. A készüléket tesztelték, hogy használható-e folyamatos üzemmódban (24×7) az otthoni vagy kisvállalati 1-5 pozíciójú NAS rednszerekkel (a nagyobb NAS rendszereket jobb vállalati merevlemezzel - enterprise - használni). A végeredmény azt mutatja, hogy akár 35% -os növekedés is tapasztalható az MTBF statisztikai mutató esetében (meghibásodások közötti átlagos idő), amely jelzi az átlagos időt órában, amíg várható a berendezés hibátlan működése.


WD Red meghajtók most már nagyobb kapacitással

A sikeres technológia lehetővé tette, hogy a WD Red a lehető legnagyobb tárolókapacitást hozza létre. Most vannak olyan modellek, amelyek kapacitása akár 8 TB is lehet, de a WD most ügyfeleinek még szélesebb körű és átfogóbb portfoliót kínál  1-16 pozíciójú NAS megoldásokhoz. A WD Red sorozat növekszik.

WD Red

Ideális NAS rendszerekhez


Részletes optimalizálás

Korszerű optimalizálás

NASware 3.0 verzió

A gyártó erőfeszítéseinek eredménye, hogy a NASware 3.0 technológia a legjobb NAS. Magában foglalja a korábbi WD Red NAS-hoz fejlesztett sorozatának optimalizációját, most már a 6-8 pozíciójú NAS-t is támogatja. A WD Red a NASware 3.0 firmware -nek köszönhetően már támogatja a kisebb, 1-8 pozíciójú NAS rendszereket is, így nagyobb kompatibilitás és megbízhatóság jellemzi. A WD Red sorozatot már a NAS rendszerek új generációjához tervezték és fejlesztették, az elérhető teljes kapacitás 48 TB egy 8 pozíciójú rendszerben.


Professzionális megoldások

A WD Red sorozatot a kis- és középvállalatok számára fejlesztették, amelyet továb bővítettek a WD Red Pro merevlemezzel, amelyet pedig a közepes és nagy, 8-16 pozíciójú NAS környezetekhez terveztek. A WD Red meghajtó segít csökkenteni az energiaköltségeket. Az innovatív technológiának köszönhetően az energia fogyasztása és az üzemi hőmérséklet is alacsonyabb. 

WD Red

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 2 000 GB (1,95 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 720 g (0,72 kg)

Sorozat

Lemez sorozata WD Red

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Adattároló, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 164 MB/s
Írási sebesség 164 MB/s
Írástechnika CMR
Memória cache 64 MB
Speciális funkciók Advanced Format, RAID
Maximális zajszint 31 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 óra
Work Load Rate 300 TB/év

Fogyasztás

Általános fogyasztás 7,8 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 1,4 W (1 400 mW)
Kód:  FW236b1
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  WD2002FFSX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10