Oldal frissítése

WD Red 10TB

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Red 10TB


A WD Red merevlemez a világon az első olyan modell, amely kizárólag a NAS rendszerekhez lett kifejlesztve. A termék tesztelve lett, hogy bátran állítani lehessen, hogy képes a szakadatlan (24/7-es) üzemre az otthoni vagy a kisebb vállalati NAS rendszerekben egytől öt pozícióig (a nagyobb NAS rendszerekhez jobb a vállalati alaplapok használata - enterprise). Mindennek az alapja pedig az MTBF (a meghibásodások között eltelt idő) statisztikai mutató 35%-os megnövelése, amely órában adja meg a meghibásodások között eltelt időt, amely során elvárható, hogy a termék problémamentesen fog üzemelni.


A WD Red merevlemezek hatalmas tárhellyel rendelkeznek

A gyártó sikeres technológiája lehetővé tette a WD Red merevlemezek számára a lehető legnagyobb kapacitás elérését. Ez a modell 10 TB kapacitással büszkélkedhet, ám a WD még ennél nagyobb tárhelyeket is piacra dobott már, amelyek célravezetőbb megoldások az egytől tizenhat pozícióig rendelkező NAS rendszerekhez. A WD Red sorozat bővül!

WD Red

Ideális a NAS rendszerekhez


Részletes optimalizálás

Előrehaladott optimalizáció

NASware 3.0 verzió

A NASware 3.0 technológia a gyártó azon sok-sok fáradozásának az eredménye, amely arra volt hivatott, hogy megtalálja a módját a lehető legjobb NAS tárhely gyártásának. Ide beletartozik még a WD Red sorozat is, amely 6-8 NAs pozíciót támogat. A WD Red a NASware 3.0 firmwarenek köszönhetően pedig az 1-8 pozícival rendelkező kisebb NAS rendszereket is támogatja, ezzel biztosítva a magasabb kompatibilitást és megbízhatóságot. A WD Red sorozat az új generációs NAS rendszerekhez ajánlott, amely teljes kapacitása eléri a 48 TB-ot egy 8 pozíciós rendszerben.


Professzionális megoldás

A WD Red sorozat a kisebb és közepes cégeknek lett tervezve, ám létezik egy WD Red Pro merevlemez is, amely a 8-16 pozícióval rendelkező közepesen nagy és nagy NAS rendszerekhez ajánlott. A WD Red merevlemezek nagymértékben hozzásegítenek a villanyszámlád költségeinek a lefaragásához, ugyanis hála az innovatív technológiának, az energiafogyasztása és a hőtermelése is jóval alacsonyabb. 

WD Red
 
 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 10 000 GB (10 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 9,77 GB (0,01 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 650 g (0,65 kg)

Sorozat

Lemez sorozata WD Red

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Adattároló, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 215 MB/s
Írási sebesség 215 MB/s
Memória cache 256 MB
Speciális funkciók Advanced Format, RAID
Maximális zajszint 29 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 óra
Work Load Rate 180 TB/év

Fogyasztás

Általános fogyasztás 5,7 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W (500 mW)
Kód:  FW233a9e
Termékszám:  WD100EFAX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15