Oldal frissítése

WD Purple 2TB

4,8 355 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Purple 2TB


A 2000 GB kapacitású Western Digital Purple merevlemez  egy olyan termékszéria tagja, amelyet kifejezetten CCTV és követési rendszerekhez alkottak. Arra tervezték, hogy kiváltsák a szokásos asztali merevlemezeket, amelyek nem alkalmasak a folyamatos, nagy terhelés elviselésére, amelynek a nagy felbontású biztonsági kamerarendszerek kiteszik őket. Az asztali számítógépek merevlemezei csak rövid ciklusokban működnek általában, és nem képesek ellenállni a magas hőmérséklet-ingadozásnak és vibrációnak, amelyek a biztonsági videorendszereknél általánosak. A WD Purple merevlemezek megvásárlásával elkerülhető sok gond, mivel magas megbízhatóságot és nagy biztonságot nyújtanak.


Az okos választás megfigyelésre

A WD Purple biztonsági meghajtói egyedülálló AllFrame technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a rendkívül megbízható, gond nélküli beépítését bármelyik otthon, vagy kis és közepes vállalkozás biztonsági rendszerébe.
A WD Purple biztonsági merevlemezei biztosítják az olyan, nagy felbontású felügyeleti videorendszerek folyamatos működését, amelyek akár nyolc merevlemezt és 32 kamerát használnak.

Az okos választás néz
 
Másolás szerkesztés blokk attribútumok Eltávolítás

Úgy tervezték, hogy kompatibilitás
 

Kompatibilitásra tervezve

A WD Purple WD IntelliSeek technológiát használ az optimális keresési sebesség eléréséhez, ezáltal korlátozva az energiafogyasztást, a hangerőt és rezgéseket, amelyek a merevlemezek gyorsabb kopását eredményeznék.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 640 g (0,64 kg)

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Adattároló

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 64 MB

Fogyasztás

Maximális fogyasztás 4,4 W
Általános fogyasztás 4,1 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,6 W (600 mW)
Kód:  FW230q
Termékszám:  WD20PURX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15