Oldal frissítése

WD My Cloud Mirror 4 TB (Gen2)

4,5 467 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD My Cloud Mirror 4 TB (Gen2)

Fontos, hogy adataid egy nyilvános felhőben tárold? Nem szeretnél fizetni az extra biztonságért? Ne legyenek kétségeid! Tárold és rendszerezd adataid és a dokumentumokat egy duplán biztonságos helyen az otthoni hálózatodon. A My Cloud adattároló eszközt úgy tervezték, központi tárhelyként működjön ami több eszközzel és felhasználóval is megosztható. Tárold el a családi fotókat, videókat és zenei albumokat, melyekhez bármikor,bárhol hozzáférhetsz akár tabletedről vagy okostelefonodról is! 

Legfontosabb jellemzők

  • Helyi hálózat saját felhő tárolási lehetőséggel
  • Minden fájl egyetlen könnyen hozzáférhető helyen található
  • Az adatok az Interneten keresztül elérhetőek asztali számítógépről, telefonról vagy akár tabletről is
  • Egyszerű hozzáférés az alkalmazáson keresztül
  • Kettős védelem a RAID 1 funkcióval
  • Az összes eszköz automatikus mentésének lehetősége

Biztonság

A tükrözött móddal (RAID 1 alapbeállítás) a tárolókapacitás felén az adataid tárolódnak, a másik felén pedig az adatok másolata található. Abban az esetben, ha az egyik lemez megsérül, az adat biztonságban van a másik lemezen. Vagy bebiztosíthatod adataid a felhőre, egyéb hálózati tárolóeszközre vagy egy külső merevlemezre való mentéssel is. A pótolhatatlan adataid így mindig biztronságban lesznek!

Másolatok

Tárold a fényképek, videók, zenék, és a fájlok biztonsági mentéseit egy központi adattárban. Védd meg adataid biztonságát a váratlan vészhelyzetek esetén is és élvezd a biztonságérzetet, hisz tudod, hogy nem vesztheted el azokat. WD SmartWare backup szoftvere a Windows Backup vagy az Apple Time Machine technológia segítségével segíti a rendszeres, automatikus biztonsági mentést. A My Cloud Mirror a gigabites hálózati csatlakozónak és az 1.2 GHz-es processzornak köszönhetően gyors adatátvitelt és video folyamot tesz lehetővé.

 

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 12 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 4 TB
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 2 ×
RAID támogatás RAID 1 (tükrözés)

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA)

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×

Méret és tömeg

Mélység 171,5 mm
Magasság 155 mm
Szélesség 99 mm
Kód:  FW883f8b
Termékszám:  WDBWVZ0040JWT-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20