Oldal frissítése

WD My Cloud Home 4TB

3,9 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD My Cloud Home 4TB

Központosítsd adataidat egy egyszerűen használható, intelligens tárolóval, amely a WiFi routerhez csatlakozik, így könnyen elmentheted az összes digitális tartalmat a WD My Cloud Home szolgáltatásba. A készülék támogatja a videoklipek automatikus biztonsági mentését mobiltelefonról, táblagépről, valamint laptopokról, számítógépekről, és felhőalapú fiókba szinkronizálja azokat.


Főbb jellemzői

  • Könnyen kereshetsz fájlokat egy alkalmazás vagy webes felület segítségével
  • Saját privát hely minden felhasználó számára - ideális a családnak
  • Harmadik féltől származó alkalmazások egyéni testreszabása - például a Plex Media Server, a Dropbox, a Google Drive, az IFTTT stb.
  •  Tölts le felhőfiókból (Dropbox, Doboz, Google Drive, Facebook) - tartson mindent egy helyen
  • Automatikus mentés az otthoni számítógépekre és PC-kre
  • Beállíthatod a saját Cloud Home jelszavadat vagy érintőképernyős azonosítódat a My Cloud Touch Home mobilalkalmazáshoz

Központosítsd az adatokat

A My Cloud Home előnye, hogy az összes adatod egy helyen van, tökéletes biztonságban. Így könnyen redszerezheted a videókat, fényképeket és egyéb adatokat. Ments minden adatot telefonodról, tabletedről, számítógépedről vagy külső tárhelyedről.


A My Cloud Home bárhonnan elérhető

A fájljaid elérhetők a világ bármely pontjáról, ahol internetkapcsolat van. Csak használd a My Cloud Home asztali vagy mobilalkalmazást vagy a MyCloud.com webes felületet. Ezután semmi nem akadályozza meg az adatok feltöltését, böngészését vagy megosztását.


Intuitív adattároló

Nincs bonyolult beállítás. Egyszerűen csatlakoztasd a WD My Cloud Home-ot az otthoni WiFi routeredhez, és futtasd át egy okostelefonon. A készülék bármely működése a LED kijelzőn követhető. Nincs szükség számítógépre, ráadásul az adatok tárolása teljesen ingyenes.



A készülék USB 3.0 porttal rendelkezik hátul, így gyorsan importálhatsz fényképeket és videókat számos eszközről, például USB flash meghajtókról vagy külső merevlemezről. A WD My Cloud Home kompatibilis a Windows 7-es (csak 64 bites) vagy újabb verzióival és a Mac OS X 10.10 vagy újabb verziójával. A mobileszközökön kompatibilis az iOS 9+ és az Android 4.4+ rendszerekkel.


A csomag tartalma

My Cloud Home
Ethernet kábel
AC adapter és kábel
Gyors telepítési útmutató


 

Paraméterek

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 4 TB
Fiókok száma 1 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 1 ×

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×

Méret és tömeg

Mélység 140 mm
Magasság 175,5 mm
Szélesség 53 mm
Tömeg 1,05 kg
Kód:  FW883f0
Termékszám:  WDBVXC0040HWT-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05