Oldal frissítése

WD My Cloud EX2 Ultra + 2x 1TB WD RED

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD My Cloud EX2 Ultra + 2x 1TB WD RED


Ez a nagy teljesítményű NAS (Network Attached Storage) lehetővé teszi, hogy a média biztonságosan egy helyen, és bárhonnan elérheti ezeket. With My Cloud EX2 Ultra lehetővé teszi, hogy automatikusan szinkronizálja a számítógép is megoszthatja a fájlokat és mappákat, és használja több mentési lehetőségeket. Zökkenőmentesen és létrehozza a saját testreszabott rendszer.


Korszerűsített nagyobb teljesítmény

Hatékony kétmagos 1,3GHz processzor Marvell ARMADA 385 egy nagyon magas adatátviteli sebességet nyújt nagy teljesítményt és streaming késedelem nélkül. 1GB DDR3 lehetővé teszi a problémamentes multitasking.

Korszerűsített nagyobb teljesítmény

A centralizált tárolás

bárhol elérhető

bárhol elérhető

Tartsa a fényképek, videók, zenék és dokumentumok biztonságos egy helyen. MyCloud az interneten keresztül.com vagy mobil alkalmazások My Cloud érheti őket bárhonnan és ossza meg őket.


szinkronizált tartalom

Ezek a média és a fájlok automatikusan szinkronizálja a számítógép és a My Cloud WD szinkron. Biztos lehet abban, hogy a tartalom mindig naprakész és elérhető az összes eszközéről.

szinkronizált tartalom

Számos lehetőség RAID

RAID konfiguráció My Cloud EX2 Ultra segítségével testre szabható a rendszer konfigurációját, hogy igaza van az Ön számára. A RAID 0 a jobb teljesítmény, RAID 1 tükrözött adatvédelmi és szerkezete átívelő és JBOD konfigurációk eltérő RAID.

Számos lehetőség RAID

Streaming média segítségével Plex

Streaming média segítségével Plex

Plex Media Server minden HD tartalmak szervezett, és készen áll a streaming. Függetlenül attól, hogy használja a számítógépet, mobil eszköz, játékkonzolt, vagy hitelesített médialejátszó, Plex tartja a média kész.

Paraméterek

Tárhely

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, iSCSI, iTunes server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,3 GHz
Processzor Marvell Armada-385

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 1 ×

Méret és tömeg

Mélység 154,94 mm
Magasság 171,45 mm
Szélesség 99,06 mm
Kód:  XXFW885k0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10