Oldal frissítése

WD My Book Thunderbolt Duo 8 TB

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD My Book Thunderbolt Duo 8 TB

0%

    360 ° -os nézet termék

    Feldolgozási sebesség és a funkcionalitás, a szakmai lemezt egy sima fém vázban. A készülék el van látva egy pár merevlemez teljes kapacitása 8 TB még!Az előnye, hogy két meghajtó mód opciót RAID, amelyik a legjobb az Ön számára. Kiválasztása RAID 0 (csíkozás), akkor kap a szükséges teljesítményt létrehozása és szerkesztése során intenzív grafikájú médiafájlokat. Ha az RAID 1 (tükrözés) rendelkezik tárolórendszerek kettős adatvédelem, amely biztosítja az automatikus létrehozását másodpéldányaival adatokat. Ha azt szeretnénk, hogy két különálló lemezek, meg tudod változtatni a rendszert JBOD módban.
    Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználják a két lemezes készülék el van látva csak egy pár csatlakozó Thunderbolt. Thunderbolt egy egyedülálló átviteli sebessége akár 10 Gbps, így akár igényes multitasking nem jelent problémát. Továbbá, a felület intelligens, és így lehetővé teszi, hogy csatlakozni több Thunderbolt meghajtók. Lemezek lehet formázni, hogy a fájlrendszer HFS + J vagy exFAT. Ezért ideális megoldás az adattárolásra vagy egyenlő csomagtartó Apple Mac OS.
     

    További információk:

    Lemez jellemzők:
    RAID 0 / RAID 1 / JBOD

    Paraméterek

    Típus és kapacitás

    Tárolókapacitás (teljes) 8 000 GB (8 TB)
    Tárhely típusa HDD
    Formátum 3.5"

    Méret

    Szélesség 99 mm (9,9 cm)
    Magasság 157 mm (15,7 cm)
    Mélység 165 mm (16,5 cm)

    Tömeg

    Tömeg 2 300 g (2,3 kg)

    Szín

    Szín Ezüst

    Hasznosítás

    Rendeltetés Külső

    Tulajdonságok

    Külső interfész Thunderbolt
    Speciális funkciók RAID
    Kód:  FW860e4
    Termékszám:  WDBUTV0080JSL-EESN

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15