Oldal frissítése

WD My Book Studio 6 TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD My Book Studio 6 TB

Western Digital is részt vesz a termelés lemezek számítógépek jön egy másik podařeným jogszabály, amely ezt a hordozható külső meghajtó. Modern USB port a harmadik generációs, akkor egy nagyon nagy átviteli sebesség. Odolné kovové tělo je designově laděno pro výrobky Apple. Meghajtó formázva HFS + használható Mac OS X 10.5 vagy újabb. Miután formázását lemez is használható a Windows.

legfontosabb jellemzői

  • Pontos feldolgozás modern design
  • Kompatibilis a Mac
  • Tartós fémváz lemez
  • Nagy kapacitású 6 TB
  • Gyors modern interfész USB 3.0
  • Hardveres titkosítás a WD Security
  • Kompatibilis az Apple Time Machine

rengeteg hely

Tedd a digitális élet nagy kapacitású merevlemez asztali My Book Studio rendkívül gyors USB kapcsolaton keresztül 3.0. Univerzális kompatibilitás biztosítja annak lehetőségét, hogy a régebbi USB 2.0 interfész és készen áll, hogy menjen a sebesség az USB 3.0 technológia.Eszközök használatával WD Drive Utilities lehet regisztrálni a meghajtót, állítsa alvó üzemmódban fut diagnosztikai vagy kiegészítő funkcióval. WD Security szoftver védi az adatokat a jogosulatlan hozzáférés vagy lopás jelszavas védelem és hardveres titkosítás.

automatikus biztonsági mentés

A meghajtó kompatibilis az Apple Time Machine, amellyel könnyen és rendszeresen biztonsági másolatot a fájlokról. Létrehozott ütemezett biztonsági mentés és élvezni a békét. Adatai mindig biztonságban és védve. Miután a lemez formázása is használható a Windows. 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (teljes) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 48 mm (4,8 cm)
Magasság 135 mm (13,5 cm)
Mélység 165 mm (16,5 cm)

Tömeg

Tömeg 1 200 g (1,2 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW850l4
Termékszám:  WDBHML0060HAL-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10