Oldal frissítése

WD Green PC SSD 120GB 2.5"

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

WD Green PC SSD 120GB 2.5"

A WD Green az SSD meghajtók új generációját képviseli, amelyet asztali számítógépekhez, notebookokhoz és ultrabookokhoz terveztek. Ezen lemezek javítják a számítógépek mindennapi működését. Az SSD meghajtók drasztikusan növelik az eszközök teljesítményét, sőt azok kivételes megbízhatóságukat is értékelni fogja. Használatukkal a rendszerindítás, alkalmazások futtatása, játékok játszása vagy a böngészés sokkal rugalmasabb formát ölt. A lemez 2.5"-os mérettel és 120 GB kapacitással rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • 120 GB kapacitás
  • SATA III csatlakozás
  • 7 mm
  • Egyszerű telepítés
  • Jelentősen gyorsítja az operációs rendszer és alkalmazások futtatását
  • Akár 540 MB/s olvasási sebesség

Adatbiztonság

A WD Green SSD meghajtó rendkívül ellenálló a remegéssel szemben és a hagyományos lemezekkel ellentétben mozgó alkatrészek nélkül adatai számára maximális védelmet nyújt. Nem kell tartani a véletlenszerűen elszenvedett ütésektől és esésektől - adatai mindig biztonságban lesznek. Ezenkívül a lemez nagyon kis tömeggel bír, amelyet leginkább notebookba történő beszereléskor fog értékelni. Ezen SSD lemez a piac egyik legenergiatakarékosabb lemeze, így az nem jelent extra megterhelést a notebook akkumulátor számára (így növelve annak élettartamát). Sőt, az eszköz környezetbarát kialakítással büszkélkedik.  

Nyomon követés

A lemez a számítógépek zömével kompatibilis, így az bármilyen SATA III csatlakozóval rendelkező számítógépbe vagy hordozható készülékbe beszerelhető. Az új WD Green SSD meghajtóhoz díjmentesen letölthető " vezérlőpult WD SSD " szoftver számos olyan eszközzel látja el, amelyek segítségével a meghajtó tulajdonságai könnyen figyelemmel kísérhetők, például a rendelkezésre álló hely, lemezállapot, hőmérséklet, SMART értékek és még sok más egyéb információ.

 
Kód:  FW137b2
Termékszám:  WDS120G1G0A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05