Oldal frissítése

WD Green PC SSD 120GB M.2

5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

WD Green PC SSD 120GB M.2

A WD Green egy új generációs M.2 SSD meghajtó asztali számítógépekbe, laptopokba és ultrabookokba. Ezek a lemezek jelentősen feljavítják a mindennapi működés során az egyes eszközöket. Hála az SSD-nek drámaian felgyorsulnak a gépek és élvezheted a kivételes megbízhatóságot is. Kezdve rendszerrel, az alkalmazások, a játékok illetve az internetes böngészés sokkal gyorsabb lesz SSD az meghajtóval. A lemez kapacitása 120 GB és az M.2 slotba telepíthető.

 

Legfontosabb jellemzők

  • 120 GB kapacitás
  • 7 mm magas
  • egyszerű beépítés az M.2 slotba
  • jelentősen felgyorsítja fut az operációs rendszer és az alkalmazások futását
  • olvasási sebesség akár 540 MB/s

Biztonságban az adatok

A WD Green SSD rendkívül ellenálló az ütésekkel szemben, hála annak, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészeket ellentétben a hagyományos merevlemezekkel, így is maximális védelmet nyújt az adatoknak. Nem kell aggódnod, hogy véletlenül leesik vagy megütődik a gép - az adatok mindig biztonságban lesznek. Az SSD az egyik leginkább energiahatékony meghajtó a piacon, ezért nem fogja terhelni a számítógép akkumulátorát (ennek köszönhetően növeli az akkumulátor üzemidejét), illetve tápegységét. Sőt, pont ezért nevezhetjük környezetbarátnak.

Legyen áttekintésed

A meghajtó kompatibilis az összes olyan eszközzel ami rendelkezik M.2 slottal. Az új SSD WD Green számára ingyenesen letölthető a "WD SSD Dashboard", amely rendelkezésedre bocsájtja azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik az olyan lemez-attribútumok kényelmes megtekintését, mint például a szabad kapacitás, lemezállapot, hőmérséklet, SMART értékek és még sok más.

 
Kód:  FW137c2
Termékszám:  WDS120G1G0B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10