Oldal frissítése

WD Blue PC SSD 500GB 2.5"

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

WD Blue PC SSD 500GB 2.5"


Kiváló teljesítmény

A WD Blue SATA SSD meghajtók az akár 545 MB/s olvasási sebességükkel és az akár 525 MB/s írási sebességükkel csökkentik a rendszer indítási és betöltési idejét. A WD Blue SSD meghajtókat többfeladatú munkavégzésre optimalizálták, így lehetővé teszik egyszerre több igényes alkalmazás futtatását is.

Az első osztályú megbízhatóságot az 1,75 millió óra MTTF (átlagos idő a meghibásodások között), a 200 TBW (írt terabájtok) és számos hibajavító technológia garantálja. Ennek köszönhetően a WD Blue SSD meghajtók tartósan és megbízhatóan védik meg adataidat.

 WD Blue PC SSD 1TB M.2


 WD Blue PC SSD 1TB M.2

Ami igazán megfelel a számítógépednek

A WD Blue SSD meghajtókat kisebb és vékonyabb számítógépekhez tervezték. Két modell áll rendelkezésre, a 2,5 hüvelyk / 7 mm és az M.2 2280, amelyek alkalmasak a legtöbb hordozható és asztali számítógépbe. A WD SSD kezelőpanelje olyan eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik az SSD állapotának ellenőrzését.


Hosszú élettartam

A WD új meghajtói hosszú élettartammal büszkélkedhetnek, amely ennél a konkrét modellnél garantáltan 200 TBW. A meghajtó rendelkezik továbbá WD Functional Integrity Testing (F.I.T.) tanúsítvánnyal, ami azt jelöli, hogy kompatibilis a többi használt hardverrel. Rendelkezésre áll egy felügyeleti szoftver is a WD SSD Dashboard, amely lehetővé teszi a meghajtó állapotának folyamatos ellenőrzését.

 WD Blue PC SSD 1TB M.2

 WD Blue PC SSD 1TB M.2

3 éves korlátozott jótállás

Mindegyik WD Blue SSD meghajtó korlátozott 3 éves jótállással rendelkezik. A WD vállalat minden adatigényét kielégíti.

Kód:  FW137d3
Termékszám:  WDS500G1B0A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05