Oldal frissítése

WD Blue PC SSD 500 GB M.2

3,7 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

WD Blue PC SSD 500 GB M.2

Ez a sorozat a teljesen új vonal a meghajtók tervezték, hogy minden ügyfél keres kiváló teljesítményt kapacitást igénylő alkalmazások és multitasking. WD Blue SSD találni azok alkalmazása mind a laptopok és asztali számítógépek.

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesítő formátum M.2 - Type 2280
  • Nagy sebességű átvitel
  • Élettartama akár 200 TBW (több regisztrált TB)
  • Szabad felügyeleti szoftver

csúcsteljesítmény

WD Blue SSD célja nem csak a játékok, hanem játszik HD videó vagy dolgozó kreatív programok, mint a Photoshop. Összességében, akkor várom, hogy jelentősen felgyorsult boot idő, és gyakorlatilag villog indít játékok és egyéb szoftverek.

Hosszú élettartamú

WD új hajtások büszkélkedhet kiváló tartósság, amely egy adott modell a garantált érték 200 TBW. Továbbá, a lemez egy igazolást WD Funkcionális Integrity Testing (F.IT), Amely kifejezi zökkenőmentes kompatibilitást más hardver használni. Van is egy felügyeleti szoftver WD SSD Portál folyamatos monitorozására a lemez állapotát.

Kód:  FW137e3
Termékszám:  WDS500G1B0B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20