Oldal frissítése

WD Blue PC SSD 250GB 2.5"

4,6 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

WD Blue PC SSD 250GB 2.5"

Ez a sorozat a teljesen új vonal a meghajtók tervezték, hogy minden ügyfél keres kiváló teljesítményt kapacitást igénylő alkalmazások és multitasking. WD Blue SSD találni azok alkalmazása mind a laptopok és asztali számítógépek.

Legfontosabb jellemzők

  • 2.5 "verzió, amelynek vastagsága 7 mm
  • Nagy sebességű átvitel
  • Élettartama akár 100 TBW (több regisztrált TB)
  • Szabad felügyeleti szoftver

csúcsteljesítmény

WD Blue SSD célja nem csak a játékok, hanem játszik HD videó vagy dolgozó kreatív programok, mint a Photoshop. Összességében, akkor várom, hogy jelentősen felgyorsult boot idő, és gyakorlatilag villog indít játékok és egyéb szoftverek.

Hosszú élettartamú

WD új hajtások büszkélkedhet kiváló tartósság, amely egy adott modell által biztosított 100 TBW. Továbbá, a lemez egy igazolást WD Funkcionális Integrity Testing (F.IT), Amely kifejezi zökkenőmentes kompatibilitást más hardver használni. Van is egy felügyeleti szoftver WD SSD Portál folyamatos monitorozására a lemez állapotát.

Kód:  FW137d2
Termékszám:  WDS250G1B0A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15