Oldal frissítése

WD Blue Mobile 1TB

4,8 87 értékelés
27 390 Ft

WD Blue Mobile 1TB


A Blue Mobile széria gyors, csendes és megbízható 2.5"-os merevlemeze kifejezetten laptopokhordozható adatbázisok és egyéb hordozható eszközök számára készült. A 7 mm-es magassággal rendelkező kompakt kialakításnak köszönhetően a kisebb eszközök alacsonyabb, 2.5"-os keretében is elhelyezhető. Kisebb kapacitású lemez nagyobbra való cseréje miatt sem kell aggódnod, ugyanis a WD vállalat támogatási oldaláról letölthető a remek Acronis True Image klónozó szoftver.


Megbízható műszaki megoldás

A WD Blue merevlemezek a WD vállalat legmagasabb minőségi és megbízhatósági szintjének megfelelően készültek. Azon funkciókkal és alapkapacitással szolgál, amelyek a számítástechnikával szemben támasztott követelményeidnek teljességgel eleget tesznek. A WD Blue lemezeket azon vállalat tervezte, amelyben megbízol, ráadásul olyan minőségben, amelyet elvársz. Igazolt és tanúsított mindennapi tárolási megoldást kínál.

Megbízható műszaki megoldás

Minőség és megbízhatóság


Modern klasszikus

Modern technológia a nagy teljesítmény érdekében

Modern klasszikus

A WD Blue merevlemezek megtervezése és gyártása azon technológiák bevonásával valósult meg, amelyekkel a WD számos díjat elnyert, és az asztali számítógépekhez és mobil eszközökhöz tervezett eredeti lemezekben is megtalálhatók. Egyaránt a mindennapi tárolás színvonalát is meghatározzák. Minden egyes generáció az azt megelőző generációval összehasonlítva jobb teljesítménnyel bír, ám a 6 generáció mindegyike a WD márka minőségével és megbízhatóságával szolgál.


Az általad választott erő

A WD Blue sorozat lemezeit különböző kapacitásban, gyorsítótárral, méretben és illesztőfelülettel kínáljuk. Kétségkívül te is megtalálod a darabot, amely tökéletesen megfelel a rendszered követelményeinek.

Az Ön által választott erő

Az igényeidnek eleget téve

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 1 000 GB (0,98 TB)

Méret

Szélesség 69,85 mm (6,99 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100,2 mm (10,02 cm)

Tömeg

Tömeg 90 g (0,09 kg)

Szín

Szín Kék

Sorozat

Lemez sorozata WD Blue

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Laptopba, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Írástechnika SMR
Memória cache 128 MB
Speciális funkciók Advanced Format
Maximális zajszint 21 dB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 1,5 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,1 W (100 mW)
Kód:  FW729d1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WD10SPZX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20