Oldal frissítése

WD Blue 5TB 64 megabájt cache

4,8 326 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Blue 5TB 64 megabájt cache

Ez egy óriási kapacitású
100% megbízhatóság

Mondjon búcsút a helyhiány

Gyűjtsük terjedelmes adatait és szabad lemezterület továbbra is csökken? Zvyšte kapacitu svého počítače s diskem Blue od společnosti Western Digital a pokochejte se úložným prostorem o velikosti 5 TB.

WD Blue 5000GB
WD Blue 5000GB

Nagy kapacitás és sebesség

Keverjük össze a nagyobb kapacitású SATA merevlemez SSD tároló, és így száműzni a számítógép teljesítményét fel az égre. Hála az SSD kapsz gyorsabb hozzáférést az adatokhoz, míg a WD Blue kényelmes pajzs 5 TB kedvenc filmek, játékok és más alkalmazások.

Egyszerű adatmentés

Együtt a lemezt ad hozzáférést Acronis True Image. Szoftver gyorsan másolni a meglévő adatok a készülékre anélkül, hogy újra az operációs rendszert. Hozzáférés az Ön személyes adatait vagy fontos dokumentumokat, amikor szükség van rájuk. 

WD Blue 5000GB
WD Blue 5000GB

Ideális video

A folyamatosan változó felvételi készülékek egyre nagyobb hangsúlyt helyezett a lemez kapacitása. És csak azért, hogy az alkotókat a WD Blue a megfelelő választás. Egy óra a videókat 4K minőség. Ez lehetővé teszi, hogy az összes felvételt vele és fokozatosan létre egy átfogó képet készített, pontosan az Ön ízlése szerint.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 5 000 GB (5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Kód:  FW138n5
Termékszám:  WD50EZRZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20