Oldal frissítése

WD Blue 1TB

4,7 1 546 értékelés
25 990 Ft

WD Blue 1TB


Disk s kapacitou 1000 GB
 

Merevlemez kapacitása 1000 GB

A WD Blue ITB  megbízható és nagyon csendes működésű merevlemez kiváló teljesítménnyel, nagy kapacitással és 64 megabájt tartalék tárhellyel rendelkezik. Jellemzői garantálják a kiváló hajtóerőt, amely tárolásra alkalmas teljesítmény jelent, multimédiás eszközökhöz és a számítógépekre tervezett játékokhoz is.

A meghajtó számos adatvédelmi technológiával rendelkezik a hibamentes működés biztosítására. Továbbá rendelkezik egy modern SATA III  csatlakozó interfésszel, amely akár  6 Gbps-gel működik a válaszidő gyorsítása érdekében..


Hasznos technológiák és meghajtóvédelem

A kiváló elérési idő garantálja a tárolt adatok gyors és hatékony visszakeresését. Ezt még az ItelliSeek technológia is segíti, amely egy továbbfejlesztett keresési algoritmust használ, hogy kiszámítsa az optimális keresési sebességet az írás és olvasás, az elvégzett műveletek hatékonyságát növelve, így ezzel az energiafogyasztás -,zaj és a rezgés szintet csökkentve. A Data Lifeguard technológia mindig biztosítja az adatai védelmét.

A WD Blue automatikusan mindig hibakeresést végez, amelyet ezt követően leválaszt és megpróbálja kijavítani. A ShockGuard, rezgésvédelmmel együttt védi a meghajtót a rezgésből, ütésből eredő sérülésektől, ezzel jelentősen megnöveli a merevlemez élettartamát. Továbbfejlesztett telepítés, diagnosztika és végül egyszerűen a hiba kijavítására szolgáló megoldásokkal  közvetlenül tudja használni a Data Lifeguard programban található, pontosan  ezekre a meghajtókra, speciálisan kifejlesztett eszközkészletet.

védelemOchrana disku
 

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 1 000 GB (0,98 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 25,4 mm (2,54 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 450 g (0,45 kg)

Szín

Szín Kék

Sorozat

Lemez sorozata WD Blue

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 150 MB/s
Írási sebesség 150 MB/s
Írástechnika CMR
Memória cache 64 MB
Speciális funkciók Advanced Format
Maximális zajszint 30 dB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 6,8 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 1,2 W (1 200 mW)
Kód:  FW138l
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WD10EZEX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20