Oldal frissítése

WD Black 1TB

4,8 281 értékelés
41 590 Ft

WD Black 1TB


Ezen gyors és nagyon megbízható merevlemez kiváló 1 TB tárhellyel és bővített 64 MB cache memóriával rendelkezik. Tulajdonságai garantálják a kiváló teljesítményt, mely alkalmas tárhellyé teszi nagy teljesítményű összeállításokban, multimédiás berendezésekben és játékos számítógépekben. A lemez számos adatvédelmi és gondmentes működést biztosító technológiával lett ellátva. A lehető leggyorsabb válaszidőt és átviteli sebességet, mely akár 6 GB/s is lehet, a modern SATA III konnektor teszi lehetővé.


Lenyűgöző sebesség és kapacitás

A merevlemezek új generációja kreatív profik, lelkes játékosok és igényes felhasználók számára, akik szeretnék digitális világuk korlátait bővíteni. A legújabb WD Black merevlemezek asztali számítógépekhez továbbfejlesztett funkciói maximalizáljak a rendszer teljesítményét, így idejét valóban annak szentelheti, amit szeret, mintsem azt várakozásra kéne pocsékolnia.

incredible speed

Hihetetlen sebesség


Smarter than conventional discs

Okosabb a hagyományos meghajtóknál...

Játékosok számára...

Gyakori, hogy a kiváló minőségű komponensekkel felszerelt nagy teljesítményű számítógépek és munkaállomások rezgéseket és hanghullámokat generálnak, amelyek csökkenthetik a meghajtók pontosságát ezáltal gyengítve azok teljesítményét. A piacon található legjobb házak sem képesek e problémát orvosolni. A WD Black merevlemezek új generációja a VCT - vibráció vezérlő technológiát kihasználva lehetővé teszi a lemezek bármilyen foglalathoz és vibrációhoz való alkalmazkodását.


Rajongók számára...

A lemezek vibrációját vezérlő VCT technológián felül a WD Black StableTrac technológiával is rendelkezik, amely az egység motorjának mindkét végén történő rögzítéséből áll, így a külső irányból sugárzó vibrációk jelentősen csökkenthetők. A StableTrac technológia megbízhatóan stabilizálja a lemezeket, amely íráshoz és olvasáshoz pontosabb nyomkövetést eredményez az adott szektoron belül, és a meghajtó így jobb teljesítményt nyújt. (2 TB és annál nagyobb méretű modellek)

The event was stable traction

Stabil nyomkövetéssel


High resolution for the finest details

Nagy felbontás a legfinomabb részletekért

A kreatív profi számára...

Az erős teljesítmény és kapacitás mögött, a WD Black meghajtó egy teljesen új HRC vezérlőt rejt - magas felbontással és továbbfejlesztett architektúrával, amely biztosítja a lemezre történő adatíráshoz a nagyobb pontosságot. Így digitális világában az adathozzáférés sebességének egy teljesen új dimenzióját ismerheti meg.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 1 000 GB (0,98 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 450 g (0,45 kg)

Szín

Szín Fekete

Sorozat

Lemez sorozata WD Black

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Gamer, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 150 MB/s
Írási sebesség 150 MB/s
Írástechnika CMR
Memória cache 64 MB
Speciális funkciók Advanced Format
Maximális zajszint 30 dB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 6,8 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,8 W (800 mW)
Kód:  FW141f1
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  WD1003FZEX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15