Oldal frissítése

WD 3.5" My Book Pro 6TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 3.5" My Book Pro 6TB

A WD My Book Pro a leggyorsabb közvetlenül csatlakozhatható tárolóegységek egyike, melyet a kreatív szakembereknek terveztek. A dual-drive tárhely új sebességi sztenderdeket állít fel az adatátvitel tekintetében, rugalmasságban amellett, hogy egy megfizethető isó. A Thunderbolt 2 adapter két csatornás, mely akár 20 GB/S-os átviteli sebességet is elérhet, ami páratlan gyorsaságot jelent parallel számítások, renderelés, videó szerkesztés, 3D objektumok renderelése vagy más grafikailag erőforrásigényes projektek számára. A WD Black meghajtó a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesít, folyamatos működés közben is optimális teljesítményt nyújt.

A készülék lehetőséget nyújt rá, hogy kiválassza a RAID módot aktuális igényeiinek megfelelően. A RAID 0 kiválasztásával megkapja a szükséges teljesítményt, mely grafikailag erőforrás igényes médiafájlok létrehozásával vagy szerkesztésével jár. Amennyiben a RAID 1-et választja, adatai duplán biztonságban lesznek az automatikus másolatok készítésének köszönhetően. A lemezek külön-külön használatához válassza a JBOD funkciót (Just Bunc of Discs - csak egy pár lemez).

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitása 6000 gigabájt
  • Nagy sebességű Thunderbolt 2 port
  • Erőteljes WD meghajtó, feketében
  • Biztonsági másolat készítésének lehetősége a felhőbe
  • USB 3.0 port az előlapon, mellyel csatlakozni tud egy okostelefonhoz vagy más kompatibilis készülékekhez

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 6 144 GB (6 TB)

Méret

Szélesség 108,6 mm (10,86 cm)
Magasság 147,8 mm (14,78 cm)
Mélység 216,1 mm (21,61 cm)

Tömeg

Tömeg 3 570 g (3,57 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW854
Termékszám:  WDBDTB0060JSL-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10