Oldal frissítése

WD 3,5" My Book Pro 16TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 3,5" My Book Pro 16TB

A WD My Book Pro a leggyorsabb közvetlenül csatlakozhatható tárolóegységek egyike, melyet a kreatív szakembereknek terveztek. A dual-drive tárhely új sebességi sztenderdeket állít fel az adatátvitel tekintetében, rugalmasságban amellett, hogy egy megfizethető is. A Thunderbolt 2 adapter két csatornás, mely akár 20 GB/S-os átviteli sebességet is elérhet, ami páratlan gyorsaságot jelent parallel számítások, renderelés, videó szerkesztés, 3D objektumok renderelése vagy más grafikailag erőforrásigényes projektek számára. A WD Black meghajtó a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesít, folyamatos működés közben is optimális teljesítményt nyújt.

A készülék lehetőséget nyújt rá, hogy kiválassza a RAID módot aktuális igényeiinek megfelelően. A RAID 0 kiválasztásával megkapja a szükséges teljesítményt, mely grafikailag erőforrás igényes médiafájlok létrehozásával vagy szerkesztésével jár. Amennyiben a RAID 1-et választja, adatai duplán biztonságban lesznek az automatikus másolatok készítésének köszönhetően. A lemezek külön-külön használatához válassza a JBOD funkciót (Just Bunc of Discs - csak egy pár lemez).

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitása 16000 gigabájt
  • Nagy sebességű Thunderbolt 2 port
  • Erőteljes WD meghajtó, feketében
  • Biztonsági másolat készítésének lehetősége a felhőbe
  • USB 3.0 port az előlapon, mellyel csatlakozni tud egy okostelefonhoz vagy más kompatibilis készülékekhez

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 000 GB (16 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 108,6 mm (10,86 cm)
Magasság 147,8 mm (14,78 cm)
Mélység 216,1 mm (21,61 cm)

Tömeg

Tömeg 3 570 g (3,57 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW858
Termékszám:  WDBDTB0160JSL-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20