Oldal frissítése

WD 3.5" My Book Pro 12TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 3.5" My Book Pro 12TB

A WD My Book Pro az egyik leggyorsabb, közvetlenül a kreatív szakemberek számára tervezett tárolóeszköz. A kettős meghajtó tárhely egy új szabványt állít fel az adatátvitel sebességére és a rugalmasságra a megfizethető nagy kapacitású tárolórendszerben. 

A Thunderbolt 2 interface két csatornával rendelkezik, 20 GB / s átviteli sebességgel, így páratlan sebességű többfeladatú műveletekre képes, egyszerre videó szerkesztésre, 3D objektumok megjelenítésére és egyéb grafikus projektekre. A WD Black meghajtók közvetlenül múködésbe lépnek kihívásokkal teli körülmények között. Folyamatos működés problémamentesen és remek teljesítménnyel.


A készülék lehetővé teszi a RAID mód hazsnálatát az aktuális igényeknek megfelelően. A RAID 0 kiválasztásával a grafikai médiaanyagok létrehozásakor és szerkesztésénél az elvárt teljesítményt kapod. Ha a RAID 1-et választod, az adatok dupla biztonságban lesznek, az adatok két példányának automatikus létrehozásával. A két lemez külön-külön történő használatához egyszerűen választd ki a JBOD opciót.

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitás 12000 gigabájt
  • Nagy sebességű Thunderbolt 2
  • Erőteljes WD Black meghajtó
  • Felhőalapú biztonsági mentés
  • USB 3.0 port az előlapon, csatlakoztatni tudod okostelefonhoz vagy más kompatibilis készülékekhez

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 12 000 GB (12 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 108,6 mm (10,86 cm)
Magasság 147,8 mm (14,78 cm)
Mélység 216,1 mm (21,61 cm)

Tömeg

Tömeg 3 570 g (3,57 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW857
Termékszám:  WDBDTB0120JSL-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20