Oldal frissítése

WD 2,5 "My Passport Ultra 3 TB klasszikus fekete, fekete

4,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 2,5 "My Passport Ultra 3 TB klasszikus fekete, fekete

Nem csak jól néz ki

My Passport Ultra egy karcsú, hatékony és biztonságos létesítmények. Az színbevonaton bújik hét generáció, az innováció és a megbízhatóság. Emberek milliói szerte a világon számára kiválasztott My Passport hordozható merevlemez. Talán te is.

My Passport Ultra, a rendelkezésre álló négy vonzó színben, 500 GB, 1 TB, 2 TB és 3 TB, rugalmas mentési lehetőségek, 256 bites hardveres titkosítás, és egy három éves korlátozott garancia.


WD 2.5" My Passport Ultra

A nagy kapacitású, hogy elfér a tenyér

3 TB tárolókapacitás elegendő ahhoz, hogy képes legyen minden a fényképek, videók és zenei fájlok minden alkalommal.


WD Backup szoftver - egy skálázható és automatizált

Van egy stratégiát automatikus mentési funkció, amely megfelel a napi menetrend és a munka szokásokat. Készítsen biztonsági másolatot az összes fájlt a rendszer vagy csak bizonyos fájlok és mappák. Te mindent az irányítása alatt

Software WD Backup

Synchronizace

Helyi biztonsági mentés és mentés a felhő

Adjuk meg, hogy biztonsági másolatot készíteni a My Passport Ultra vagy a Dropbox fiók felhő szolgáltatások.


WD Security - védelem szintjét a minősített információk biztonságáról

A telefon tartalmának, akkor jelszóval védett, igaz? Tehát miért nem ugyanaz a tartalmát a My Passport? Válassza a jelszavas védelmet, amelyet használ erős 256 bites hardveres titkosítás által használt állami szervezeteket, hogy a bizalmas információk védelmét.


USB 3.0

Nagyobb teljesítmény az USB 3.0

My Passport Ultra kompatibilis az USB 3.0, amely egy adatátviteli sebesség 5 gigabájt / sec (háromszor gyorsabb, mint az USB 2.0). És a hatalom a My Passport Ultra, és nem kell cipelni terjedelmes tápkábelt.


egyedi design

Színek párosításával az ő stílusa

A legújabb generációs My Passport meghajtó a WD-től Ultra kapható gondosan kiválasztott színek illeszkedik a jelenlegi szín trendek. Válasszon a klasszikus fekete, fényes fehér, nemes kék és piros vad.

Různé barvy
Doplňky

Nagyobb teljesítmény az USB 3.0

Válassz egy színt, és hogy magát a My Passport Ultra kiegészítők, amelyek illenek az Ön személyes stílusát.Lásd további tartozékok My Passport Ultra lágy esetben a legújabb színpaletta - WD Grip.


WD Drive Utilities

A felhasználóbarát eszköz WD Drive Utilities lehet regisztrálni a meghajtót, akkor állítsa be az időzítőt meghajtó diagnosztika futtatásához, optimalizált funkciók és állítsa biztonsági funkciók lemezt.

Diagnostika

Elegantní design

Elegáns kialakítás és nagy kapacitású

Egy vastagsága mindössze 12,8 mm-es modell egy 500 GB-os meghajtó karcsú, gyors és rendkívül jó képesség a fontos digitális tartalom.


Termék megbízhatóságát WD

WD tudjuk, hogy az adatok fontosak, és az ebből következő lemezeket, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek a tartósság, ütésállóság és hosszú távú megbízhatóságot. És a nagyobb nyugalmat azok megbízhatóságát garantálják hároméves korlátozott garancia.

Záruka

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 3 000 GB (3 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 110 mm (11 cm)
Magasság 81,5 mm (8,15 cm)
Mélység 20,9 mm (2,09 cm)

Tömeg

Tömeg 230 g (0,23 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW826n9o
Termékszám:  WDBBKD0030BBK-EESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10