Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black

4,7 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black

A My Passport SSD egy hordozható merevlemez, amely gyors adatátvitelt  biztosít. A hardveres titkosításból eredő jelszavas védelem használata segít megőrizni a tartalom biztonságát, ugyanakkor nagyon könnyen kezelhető, tartós és kompakt külső merevlemez menő, robusztus kialakítással.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors adatátvitel
  • Hardveres titkosítás: jelszó védelem
  • Sokrétű kompatibilitás
  • Leesés elleni védelem legfeljebb 2 m magasságig

Nagy sebesség és maximális biztonság

Tárold növekvő mennyiségű adatodat ezen a hordozható My Passport SSD készüléken! Ez a leggyorsabb My Passport termék, amely adatátvitelkor a C típusú USB nyílást használva elérheti az akár 515 MB/s sebességet is. Ez a sebesség hihetetlen eredményekre képes annak érdekében, hogy virtuális anyagokat futtathassunk számítógépünkön. Ezen kívül, a készülék beépített 256 bites AES titkosító rendszert használ, melyek megvédik féltve őrzött adataidat! 

Első osztályú megbízhatóság

A My Passport SSD-t úgy tervezték, hogy akár 2 méter magasról is kibírja az esést. Tervezése magas minőséget biztosít kivül-belül, ezzel eredményezve a megbízható teljesítményt és működést.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 256 GB (0,26 TB)
Tárhely típusa SSD
Lemez tárolókapacitása 256 GB (0,25 TB)

Méret

Szélesség 45 mm (4,5 cm)
Magasság 10 mm (1 cm)
Mélység 90 mm (9 cm)

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  FW900aa
Termékszám:  WDBK3E2560PSL-WESN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20