Oldal frissítése

WD 2.5" My Passport Wireless Pro 2TB fekete

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 2.5" My Passport Wireless Pro 2TB fekete

Meghökkentő sebesség határok nélkül

A My Passport Wireless Pro egy egyedülálló vezeték nélküli külső merevlemez az összes készülékedhez. Szabadíts fel egy kis tárhelyet a tableteden vagy az okostelefonodon, végezz biztonsági mentéseket vagy helyezd át a fotóid és a videóid az SD kártyádról, és fotózz tovább, amíg újra be nem telik a kártyád. 


Bez kabelů a omezení
 

Vezeték és korlátozás nélkül

A My Passport Wireless valóban villámgyors adatátviteli sebességgel büszkélkedhet. A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a maga sebességével a teljesen kényelmes munkavégzést anélkül, hogy törődni kéne azzal, hogy éppen melyik nagy fájlt szeretnéd felhasználni. Akár 8 db készülélket is csatlakoztathatsz.


Beépített SD slot

Az SD kártyádon lévő fotóid és videóid elmentheted erre a a  tárhelyre, és már folytathatod is a fotózást, még akkor is, ha már betelt a kamerád tárhelye. Ez a merevlemez lebont mindenféle korlátot, és a fotózás vagy a videózás soha nem tapasztalt szórakozássá válik általa.

Slot na SD kartu
 

Výdrž 10 hodin
 

Az akkumulátor akcióban tartja a merevlemezt

A beépített akkumulátorral mindenféle eshetőségre készen fogsz állni, ami az üzemidőt illet, amely eléri akár a 10 órát is a folyamatos videóstreamelés során.


Vezeték nélküli kapcsolat a mobil eszközök között

Játszd le a médiafájljaid a tableteden vagy az okostelefonodon a My Cloud alkalmazáson keresztül bárhonnan, gyorsan, egyszerűen és a Drive Lock biztonságának köszönhetően még mindenféle veszély nélkül is!

A vezeték nélküli kapcsolat a mobil eszközök
 

Kompatibilita
 

Széleskörű kompatibilitás

A merevlemez jól megérti magát az összes operációs rendszerrel. A még mindig közkedvelt Windows 7-től kezdve egészen a legújabb tizesekig, illetve a Mac OSX-ig. Mindenhol megbízható adattárolóként fog szolgálni a fontos adataid, munkáid és a szoráakozásod számára.


Biztosítva a gyors adatátvitel

Annak ellenére, hogy hatalmas hangsúly lett fektetve a vezeték nélküli adatátvitelre, a merevelemez semmiben sem marad alul a klasszikus kábeles megoldással szemben. Hála az extrém gyors USB 3.0 interfésznek, nem kell többé hosszú időket várni az adatok másolása során.

USB 3.0
 
 

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 2 TB

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

USB 2.0 1 ×

Méret és tömeg

Mélység 126 mm
Magasság 24 mm
Szélesség 126 mm
Tömeg 0,45 kg
Kód:  FW832t3
Termékszám:  WDBP2P0020BBK-EESN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05