Oldal frissítése

WD 2.5" My Passport 2020

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD 2.5" My Passport 2020

Ha egyszerre nagy adatmennyiséget szeretnél archiválni, jól jön majd egy WD 2.5" My Passport 2020 külső merevlemez A 2,5" formátumú merevlemez főleg azoknak ajánlott, akik sokat utaznak és szeretik a kis helyen is elférő dolgokat. Mivel ez egy kisebb típus, nincs szüksége külső tápellátásra. A hagyományos HDD legnagyobb előnye komoly kapacitása és alacsony ára. De fontos megemlíteni, hogy a vibrációk és rezgések nem tesznek jót neki. Használata inkább irodákban javasolt, ahol csak néhanapján helyezik át.

A(z) WD 2.5" My Passport 2020 külső HDD legfőbb tulajdonságai

  • A(z) WD 2.5" My Passport 2020 kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet
  • A meghajtó fajtája: HDD
  • Alkalmazott külső interfészek: USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
  • A csomag tartalma (a winchesteren kívül): kábel
  • A merevlemez súlya: 170 g

A(z) WD 2.5" My Passport 2020 sebessége és csatlakoztatási lehetőségei

A(z) WD 2.5" My Passport 2020 külső HDD USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) porton keresztül kapcsolható a számítógéphez. A lemezen tárolt adatok titkosításáról a(z) 256 bites hardver AES gondoskodik. A csomag tartalma (a lemezen kívül): kábel.

A(z) Western Digital külső HDD lemezének kapacitása

Kód:  FW832tNAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15