Oldal frissítése

WANBO T6R Max

3,5 9 értékelés
154 990 Ft

WANBO T6R Max

Vetítés közben ez a projektor 16:9 képarányt ér el, ebből adódóan filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A(z) WANBO T6R Max egy úgynevezett normal-throw projektor, melynek a min. vetítési távolsága 1,5 m. Ezért ez a modell nagyobb helyiségekbe ajánlatos. A natív felbontás 1920 × 1080 px. Ennek hála kitűnő minőségű képet élvezhetsz. A vetítés LCD technológia segítségével valósul meg. Fényforrásként LED diódákat használ, amelyek kiemelkednek az alacsony fogyasztásukkal. A kivetített kép minimum átlója 101,6 cm és a maximális pedig 304,8 cm. Ez a vetítő asztalra, földre és asztalra vagy földre helyezhető. A(z) 1,945 kg -os tömegével a miniprojektorok osztályába sorolható.

Projektor WANBO T6R Max ...
Projektor WANBO T6R Max ...

A(z) WANBO T6R Max projektor legfőbb jellemzői

  • A kép maximális felbontása: 1920 × 1080 px
  • Ez a projektor LCD technológiát használ
  • LED világítás
  • A képforráshoz HDMI 2.0 bemeneten keresztül csatlakoztatható
  • USB 2.0 és Fejhallgató csatlakozó csatlakozóval is ellátták
  • A(z) WANBO T6R Max asztalra, földre és asztalra vagy földre helyezhető
  • Az LCD vetítőtechnológia kellően fényes, éles és gazdag színárnyalatú képet biztosít
  • Funkciók: Autofókusz, Multimedia lejátszó és Hangvezérlés
  • A felszereltség a következőt is tartalmazza: OS Android, Hangszórók, Belső memória, Távirányító, Bluetooth, Netflix, YouTube, Disney+ és Fejhallgató csatlakozó
  • Súly: 1,945 kg

A(z) WANBO T6R Max vetítő felbontása és funkciói

A(z) WANBO T6R Max projektor Full HD felbontású képet nyújt. Ennek a felbontásnak köszönhetően részletgazdag, kitűnő minőségű és éles képet élvezhetsz. Vetítés közben 16:9 képarányt ér el, ebből adódóan filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A max. támogatott felbontás 1920 × 1080 px. A multimédiás tartalmakat többféleképpen lejátszhatod.

Projektor WANBO T6R Max ...
Projektor WANBO T6R Max ...

A projektor fényerőssége és a kép minősége a vetítővásznon

Vetítés során 16:9 képarányt ér el, ezáltal filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A(z) WANBO T6R Max minimálisan 101,6 cm és maximum 304,8 cm átlóban vetíti a képet. A projektort 1,5 m és 3 m közötti távolságra kell elhelyezni a vetítővászontól vagy a faltól. A(z) WANBO T6R Max projektor 650 ANSI lm fényerőt tud létrehozni. Evégett a használata jól besötétített szobákban ajánlatos.

A(z) Wanbo Technology vetítő felszereltsége

Ez a projektor asztalra, földre és asztalra vagy földre helyezhető. Lábakkal is rendelkezik, így akár a földre is helyezheted. Az igényeid szerint a földre vagy az asztalra is teheted. Az asztalra helyezés könnyű hozzáférést garantál a projektorhoz. Az integrált hangszórók gondoskodnak a hang lejátszásáról. A belső memória lehetővé teszi a különböző tartalmak lejátszását külső készülék csatlakoztatása nélkül. A távvezérlőnek köszönhetően a kanapéd kényelméből is vezérelheted. A projektor fogadni tudja a Bluetooth szignált. A külső forráshoz HDMI 2.0 grafikus bemenet segítségével csatlakoztatható. A felszereltség között USB 2.0 és Fejhallgató csatlakozó csatlakozó ugyancsak található.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Méretarányok 16:9, 4:3

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,5 m
Maximális vetítési távolság 3 m
Minimális képátló 101,6 cm (40 ")
Maximális képátló 304,8 cm (120 ")

Technológia

Technológia LCD
Fényforrás LED
Fényerő 650 ANSI lm (520 ISO lm)

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 2.0
HDMI 1 db
További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, WiFi, Bluetooth, Audio jack bemenet, AV 3.5 jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra, Földre, Asztalra vagy földre
Funkció Autofókusz, Multimedia lejátszó, Hangvezérlés
Felszerelés OS Android, Hangszórók, Belső memória, Távirányító, Bluetooth, Netflix, YouTube, Disney+, Fejhallgató csatlakozó

Méretek

Szélesség 13,7 cm
Magasság 20,1 cm
Tömeg 1,95 kg
Kód:  WAN004a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T6R Max
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15