Oldal frissítése

Wahl 1481-0465 LI Vario Duo

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wahl 1481-0465 LI Vario Duo

Az univerzális vágás ollóval Wahl Duo Vario mindig professzionális szalon eredményeket, és használja őket a gyors beállítás a haj és szakáll. Válasszon a különböző hosszúságú vágott és megszokott a megjelenés pontosan kívánságát. Mindkét készülék rendelkezik egy önélező pengék készült tartós rozsdamentes acél, hosszú élettartamú élesség és a pontosság. Hajvágó képes kezelni akár 100 perc működés közben dolgozik a szakáll tart még 180 percig tart. Modern ergonomikus forma akkor együtt gumírozott markolat, hogy megkönnyítsék a munkáját. Ön is kap hasznos kiegészítők, nevezetesen tisztítókefe, olejíček 4 fésűtartozékot.

11 előnyöket Wahl Clipper

  1. 2 eszköz a haj és a szakáll
  2. Vágott hossz 4-40 mm haj
  3. Cuts tartomány 2-24 mm szakáll
  4. A lekerekített élek kíméletes a bőrhöz
  5. Azonnali kezelés miatt tölteni 60 másodpercig
  6. Hagyományos töltés mindössze 1 óra
  7. Kivételes akkumulátor élettartamát
  8. Modern ergonomikus kialakítás
  9. gumírozott markolat
  10. Tartós acél pengék
  11. Gyakorlati tisztító kefe

Az otthon

Trimmer hogy időt és pénzt takarít meg az egyébként alkalmas rendszeresen felkeresi a fodrász. A gyors és operatív kezelés a haj nem lesz szüksége egy kifejezés a szalonban, meg tudod csinálni anélkül, hogy bármilyen problémát magát otthon. Miközben még mindig élvezheti a szakmai eredmények, és erőfeszítés nélkül. Ezen felül, akkor is kap az olló finyírásra szakállal, aki arról nevezetes, finomíthatja kinézetét. 

Kód:  WAHZA023
Termékszám:  WHL-1481-0465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15