Oldal frissítése

Wacom Pen

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Pen

A Wacom Pro Pen egy professzionális eszköz grafikák létrehozására és bizonyos Wacom tabletekhez alapfelszerelés. A toll tökéletesen kiegyensúlyozott és ergonomikus formájú, a szükséges alkatrészek gumírozottak, így még hosszú használat után sem fárad el. Programozható dupla gombbal rendelkezik, és rendkívül érzékeny hegye képes 2048 nyomásérzékenységi szintet érzékelni. Ezenkívül a csomag két további cserélhető hegyet tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. További előnye, hogy körülbelül 60 féleképpen dönthető és a toll másik végén radír található. Lehetséges követni az eddigi rajzmozdulatokat a toll bekapcsolása után, és sokféle nyomási szint alkalmazható.

 
Műszaki adatok:
Kompatibilitás:Intuos4, Intuos5, Cintiq 13HD, Cintiq 21UX (DTK-2100), a Cintiq 22HD, Cintiq 22HD Touch, Cintiq 24HD és 24HD Cintiq Touch tabletekhez
Jellemzők:

  • 2048 nyomásérzékenységi szint
  • 60 döntési szög
  • Radír a toll a másik végén
  • Két cserélhető hegy
Kód:  MF113d21
Termékszám:  KP-503E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20