Oldal frissítése

Wacom, Intuos Pen Small tablethez

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom, Intuos Pen Small tablethez

A Wacom tartalék toll Intuos Pen Small tablethez készült, egyedi érzékelő technológiával rendelkezik a kényelmes képszerkesztés vagy a grafika létrehozása érdekében. Megtapasztalja az egyedülálló munkamódszert a vezeték nélküli, elemmentes tollal. Gyorsan és pontosan szerkesztheti a képeket és egyéb tevékenységeket, ahol a klasszikus egér elveszti a szükséges mozgásérzékenységet.

Egyetlen más beviteli eszköz sem kínál ilyen lágy kezelést, és természetes eredményt, olyan, mint egy valódi alkotás. A nyomásra érzékeny hegy megkülönböztet a tableten akár 1024 nyomás szintet, és ennek köszönhetően pontosan szabályozza rajzoláskor a húzás vastagságát. Ezt speciális programokban fogja kihasználni, a vonalvastagság gyors változtatásánál. Professzionális kreatív termék otthoni és irodai használatra.
Műszaki adatok:

Alkalmas:
Wacom Intuos Pen Small (CTL-480S)

Típus:
Intuos Pen (vezeték nélküli, akku nélkül)

Érzékelő technológia:
Szabadalmaztatott elektromágneses rezonancia módszer

Nyomás szintek:
1024

Kód:  MF113d1a
Termékszám:  LP-180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05