Oldal frissítése

Wacom Intuos Creative Stylus 2

3,7 16 értékelés

Wacom Intuos Creative Stylus 2

Navrženo pro umělcovu ruku

A művész kezére készült

A Stylus Intuos Creative 2 ergonómikus kialakítású érintőceruzája kreatív szakemberek számára készült. Az érintőceruza vékony, nyomásérzékeny heggyel rendelkezik, és képes 2048 nyomásfokozat között különbséget tenni, így még a legkisebb részleteket is megrajzolhatod vele. Rajzolhatsz, skiccelhetsz és festhetsz az iPaden, olyan intuitív és természetes módon, mint az igazi ceruzákkal vagy ecsetekkel. 

Gyakorlati és intuitív használat

Könnyen kihasználhatod a kezedet az iPaden, mert az Intuos Creative Stylus 2 Palm visszautasítással rendelkezik .Fontos funkciók közé tartozik a vékony és szilárd hegy, amely még a legkisebb részletet is felhívja.

Praktické a intuitivní použití
Kompaktibilita

Kompatibilitás

Az érintőceruza iPad mini (1,2,3), iPad (3,4), iPad Air (1) vagy újabb modellekhez készült.

Kényelmes puha felület

A kényelmes puha tapadást biztosíthatja , hogy a Stylus nem csúszik el . A toll természetesen tartható, és a kéz nem fog fáradni még a hosszú távú termelésre sem.

Měkký povrch
Kód:  MF110i
Termékszám:  CS-600PK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15