Oldal frissítése

Wacom CTL-4100WLK-M Intuos Manga

4,8 4 értékelés
47 490 Ft

Wacom CTL-4100WLK-M Intuos Manga

A Wacom Intuos Manga Edition grafikus tablet segítségével új távlatokat fedezhetsz fel, és felfedezheted kreatív képességeidet. Kezdd meg az utat a mangarajzolóvá válás felé, vagy egyszerűen csak tedd meg első lépéseidet a mangarajzolás világában. Használd a világ híres mangaszerzői által ajánlott eszközt, a híres mesterművek létrehozásához használt szoftvert intuitív tanulási lehetőségekkel és exkluzív videótartalmakkal, hogy könnyedénfejleszthesd a mangarajzolási készségeidet.

A Wacom Intuos Manga grafikus tablet főbb jellemzői

  • Vezérlés és pontosság a toll nyomásérzékenységének 4096 szintjével
  • Az EMR (elektromágneses rezonancia) technológiának köszönhetően az elemmentes toll könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A 100 vonal/mm-es felismerés lehetővé teszi, hogy a tablet pontosan tudja, hol van a tollad
  • A mindössze 8,8 mm-es vastagságával a tablet olyan vékony és elegáns, mint egy okostelefon
  • 4 testreszabható ExpressKeys a gyorsabb és hatékonyabb parancsikonokért

A Wacom Intuos Manga Edition grafikus tablet előnyei

A Wacom tablettel soha nem fogy ki a papír vagy a tinta. Digitálisan rajzolhatsz, törölhetsz, kezdheted elölről és javíthatsz, mindezt egyetlen papírlap nélkül. Új tolladból soha nem fogy ki a tinta, és másodpercek alatt válthatsz kedvenc tollhegyeid között. Tedd egyedivé és különlegessé a mangádat.

Wacom Pen 4K - egy teljesen felszerelt toll a mangarajzoláshoz

A legtöbb felhasználó azonnal észre fogod venni, hogy a Wacom Intuos használatával milyen természetesen készítheted el rajzaidat. Az EMR (elektromágneses rezonancia) technológiának köszönhetően a 4096 nyomásérzékenységi szinttel rendelkező elemmentes toll tökéletes természetes rajzeszköz, amellyel addig dolgozhatsz, ameddig csak akarsz. Ergonomikus kialakításának és alacsony súlya miatt a toll kényelmesen illeszkedik a kézbe, és egyszerre biztosítprecizitást és irányítást. A toll előnyei:

  • 4 096 tollnyomás érzékenység
  • +/- 0,25 mm digitális pontossági tűréshatár
  • nincs szükség elemekre vagy újratöltésre
  • olvasási magasság 7 mm

Engedd szabadjára a fantáziádat, és keltsd életre a manga és képregény ötleteket!

Kifejező mangákat és képregényeket készíthetsz pillanatok alatt a Wacom Intuos Manga Edition tablettel. A kiváló minőségű anyagok és a 3D-s eszközök segítségével a hátterek megrajzolása gyerekjáték! Nézd meg a webtoonodat különleges webtoon vásznak és előnézetek segítségével okostelefonodon, miközben még dolgozol. Ráadásul a Clip Studio Paint Pro segítségével akár többoldalas képregényeket és mangaprojekteket is kezelhetsz, így hozzáadhatsz ésátrendezhetsz oldalakat, valamint egyesíthetsz dupla oldalakat.


Paraméterek

Paraméterek

Nyomás szintjei 4 096
Vezeték nélküli kapcsolat Igen
Érzékelő réteg felbontása 2540 lpi
Kijelző technológia Kijelző nélkül
Tápellátás USB-n keresztól
Interfész Bluetooth, USB
Toll Pen 4K

Aktív felület

Szélesség 152 mm
Magasság 95 mm

Méretek és tömeg

Mélység 8,8 mm
Szélesség 210 mm
Magasság 160 mm
Súly 250 g
Kód:  MF127b5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CTL-4100WLK-M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20