Oldal frissítése

Wacom klasszikus toll

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom klasszikus toll

A Wacom Classis Pen egy professzionális eszköz a Wacom Intuos4 vagy 5, illetve a Cintiq grafikus táblákhoz. A sztenderd tollhoz képest a Grip Pen vékonyabb, valamint ergonomikusan formázott. A toll tökéletesen kiegyensúlyozott, a szükséges részei pedig gumírozottak, így hosszú használat során sem fáradsz el a tollal való rajzolástól.

A toll egy programozható dupla gombbal és rendkívül érzékeny, 2048 nyomásszintet érzékelő tollheggyel rendelekzik. Emellett egyéb, cserélhető tollhegyek is találhatók a csomagban, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A termék nagy előnye, hogy akár 60°-ban dönthető. Másik előnye a másik végén található radír. A már megrajzolt mozdulatok visszakövetése a toll döntésével lehetséges, valamint az eszköz rendkívüli nyomásérzékenységének hála finom kézmozdulatok rögzítésére is képes.


Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Wacom Intuos4, 5. és Cintiq (DTK DTH) grafikus táblák

Típus:
Vezeték nélküli, elem nélküli

Nyomásszintek:
2048

Dönthetőség:
± 60 °

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Tablethez
Tablet márka Wacom

Hegy

Technológia Aktív
Nyomáspontok száma 2 048
Anyag Gumi, Műanyag

Tulajdonságok

Funkciók Nyomásérzékelés, Programozható gomb, Cserélhető hegy

Méret & súly

Hossz 150,7 mm
Átmérő 15,9 mm
Súly 12 g
Kód:  MF113d24
Termékszám:  KP-300E-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15