Oldal frissítése

Wacom Cintiq Pro 17

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 178 790 Ft

Wacom Cintiq Pro 17

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet

A Wacom Cintiq Pro 17 a kompakt kialakítást a modern technológiával ötvözi. A grafikus tablet kijelzője 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 4K megjelenítéssel büszkélkedhet. A 99%-os DCI-P3 és 88%-os Adobe RGB színtér-lefedettség, valamint a Pantone Validated tanúsítvány és a HDR Gamma támogatás révén a tablet kiváló eszköz a kreatív szakemberek számára. A Wacom Cintiq Pro 17 vékony kerettel rendelkezik, és az érzékeny és precíz Wacom Pro Pen 3 tollal együtt érkezik.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet főbb jellemzői

  • Kimagasló minőségű, 4K kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 8 ms válaszidővel
  • 88% Adobe RGB és 99% DCI-P3 és HDR színtér lefedettség
  • Modern kialakítás 8 könnyen hozzáférhető ExpressKey gombbal, amelyeket testre szabhatsz
  • Multi-touch és tollvezérlés, beleértve a tollmozdulatokat is
  • Új testreszabható Pro Pen 3 környezet
  • Közel nulla toll és képernyő késleltetés
  • Alacsony aktiválási erő és nagyszerű rajzolási élmény
  • Lehetőség egyéb tartozékok csatlakoztatására közvetlenül a tablethez 1/4 hüvelykes menettel

A grafikus tablet kreatív szakemberek számára

A Wacom Cintiq Pro 17-et a grafikai területen dolgozó szakemberek igényes követelményeit szem előtt tartva alkották meg, és ezért a lehetőségek széles skáláját és természetes interakciót kínál bármely digitális tartalom létrehozásában. A Wacom grafikus tabletet a digitális illusztrációs ipar minden kreatív alkotója értékelni fogja, akárfényképezéssel, képszerkesztéssel, 3D modellezéssel, utómunkával, animációval, vagy divat- és grafikai tervezéssel foglalkozik.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 professzionálisan kezeli a színeket

A professzionális színkezelés számos iparágban elengedhetetlen. Ha a színek nem megfelelőek, szükségtelen korrekciókkal, időveszteséggel és általában magasabb költségekkel kell számolni. A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet 88%-os színtér-lefedettséggel büszkélkedhetAdobe RGB és 99% DCI-P3, Pantone validált, 10 bites színek és HDR-Gamma támogatás mellett. Ez tökéletes precizitást biztosít a kreatív alkotásokban, és teljes mértékben a kezedbe adja a színkezelés irányítását. A Wacom Color Manager alkalmazás használata ráadásul lehetővé teszi a színvisszaadás finomhangolását.
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Wacom Pro Pen 3 a tablethez mellékelve

A Wacom Pro Pen 3 tetszés szerint konfigurálható. A testreszabható tömeg, a markolatvastagság, a gombok és középső súlypontozás segítségével megtalálhatod a stílusodnak megfelelő konfigurációt.

  • 8 192 nyomásérzékenységi szint
  • 3 oldalsó kapcsoló
  • Testreszabható súlyelosztás
  • Különböző markolattípusok választhatók
  • Dőlésérzékelés
  • Továbbfejlesztett dőlésszög +/-60 fok
  • A nagyfokú érzékenység minden árnyalatot és minden változást érzékel
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Wacom Cintiq Pro 17 kiváló képminőséggel

A grafikus tabletet 17" LCD 4K kijelzővel szerelték fel, 10bit színekkel (8bit + 2FRC), így tiszta, éles tartalmakat képes megjeleníteni magas színteljesítmény és kalibráció mellett. A kisebb keretnek és az összességében kisebb méretnek köszönhetően a Wacom grafikus tablet egy egyszerűbben használható eszköz. A mellékelt Wacom Pro Pen 3 érintőtollal kombinálva egy hatékony segítőtárs, amellyel gondolataidat és ötleteidet valósággá alakíthatod.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Iparági szabvány szerinti színpontosság

A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet megfelel a szigorú Pantone szín- és bőrtónuskövetelményeknek. Ráadásul a szakemberek HDR-t is megtekinthetnek a táblagépen. A kijelzőt HLG funckió(hibrid log-gamma) és PQ (perceptuális kvantálás) görbe is támogatja a HDR-videótartalom megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. Az optimalizált gammagörbe révén a tartalom jól mutat a tablet kijelzőjén, így a Wacom Cintiq Pro 17 által nyújtott kép jobban megfelel annak, ahogyan az emberi szem a körülöttünk lévő világot érzékeli.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

120 Hz-es képfrissítési sebesség és akár 8 ms válaszidő

A Wacom Cintiq Pro 17 csúcskategóriás kijelzője 120 Hz-es frissítési frekvenciával és mindössze 8 ms válaszidővel büszkélkedhet. Ezek a paraméterek a grafikus tablet számára zéró késleltetést és maximális vezérlést biztosítanak a filmek, játékok és VFX-ek gyors mozgású tartalmaihoz.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A grafikus tablet funkcióinak kényelmes vezérlése

Ne vesztegesd az idődet, és merülj el az alkotásban! A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet 8 ExpressKeys(TM) funkcióval rendelkezik, ahol a nagyobb kreatív hatékonyság érdekébenfeltérképezheted a saját billentyűparancsaidat. A Wacom Cintiq Pro 17 támogatja a többérintéses gesztusokat, például a lapozgatást, a zoomolást és a forgatást.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 könnyen integrálható a munkakörnyezetbe

A grafikus tablethez egy kamerakart, okostelefont, videólámpát vagy más eszközöket is könnyen csatlakoztathatsz. Maga a tablet három szabványos rögzítési lehetőséget kínál 1/4 hüvelykes fotómenettel. A Wacom Cintiq Pro 17 készülékhez például csatlakoztathatsz egy Wacom tolltálcát, hogy kéznél legyen a toll, és tárolhasd a tartalék tollhegyeket és markolatokat. De ugyanilyen könnyen csatlakoztatható például egy kamera is az élő videostreaminghez és egyebekhez.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A továbbfejlesztett vezérlés élvezetesebbé teszi a munkát

Hozz létre tartalmat a saját módszereiddel, röviden: úgy, ahogy Neked megfelel. A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet teljesen új felülettel rendelkezik, amely gyorsabbá és könnyebbé teszi a munkát. Konfigurálható gesztusok, valamint toll- és érintésvezérlés is lehetséges a képernyőn. Ez megfelelő szintű kontrollt biztosít.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Paraméterek

Paraméterek

Kijelző felbontása 3840 × 2160
Nyomás szintjei 8 192
Vezeték nélküli kapcsolat Nem
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Adobe RGB színtartomány 88 %
Kijelző technológia IPS
Tápellátás Hálózati
Toll Wacom Pro Pen 3

Méretek és tömeg

Kijelző mérete 17,28 " (43,9 cm)
Mélység 21 mm
Szélesség 424 mm
Magasság 253 mm
Súly 2 200 g
Kód:  MF129c1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DTH172K0B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10