Oldal frissítése

Wacom Cintiq 27QHD

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Cintiq 27QHD

Ez a 27"-os professzionális tablet ideális eszköz tervezési munkákhoz, 3D-s animációkhoz, fotószerkesztéshez vagy más kreatív művekhez. A finom precíziós megjelenítés és könnyű vezérlés ösztönzik a szórakoztatóbb munkát és a jobb termelékenységet. A táblagépet a Wacom Pro Pen segÍtségével vagy vezeték nélküli távvezérlővel vezérelheti.

Hatalmas munkaterület

A 27"-os képernyő nagy kreatív munkaterületet biztosít. A 2560 x 1440-es felbontás lehetővé teszi, hogy a képek éles, tiszta, nagy felbontású minőségben jelenjenek meg, valamint biztosítja a 97%-os 1.07 milliárd színes Adobe RGB támogatást, hogy a színek pontosak és elképesztően élénkek lehessenek. A felhasználók kétségkívül nagyra értékelik majd a 178° széles látószöget, amely lehetővé teszi a tablet torzítás nélküli kép-megjelenítését. A Wacom Color Manager (külön megvásárolható X-Rite) segít a képernyő kalibrálásában a még jobb képek elérése érdekében. A Wacom Color Manager a legtöbb színkezelési megoldástól eltérően biztosítani tudja, hogy a táblagépen igény szerint beállíthassa a szükséges színárnyalatokat.

Nyomásra érzékeny toll

Két vezérlési módszer biztosítja, hogy kreatív munkája mindig gyors és intuitív legyen. A 2048 érintőtollakkal közvetlenül rajzolhat, festhet, tervezhet és szerkeszthet a képernyőn. Úgy viselkedik, mint egy igazi ecset vagy egy szövegkiemelő.

Vezeték nélküli kontroller

Az ExpressKey egy univerzális távirányító, amely a legfontosabb gyorsbillentyűket és a Touch Ring-et tartalmazza. A képernyő-vezérléssel kombinálva számos gyors és hatékony vezérlési lehetőséget biztosít. A billentyűzet használata helyett gépeléskor közvetlenül a kezében is tarthatja a képernyőt. A parancsikonok tevékenységek vagy alkalmazás-típusok szerint csoportosíthatók.

Műszaki adatok:

Kijelző:
Típus: LCD AHVA (szabadalmaztatott IPS)
Képernyőméret: 27 hüvelyk
Képarány: 16:9
Felbontás: 2560 x 1440 pixel
Pixel: 0,233 x 0,233 mm
1,07 milliárd szín (10 bites szín), támogatott videokártyák használatával
Fényerősség: 330 cd/m2
Kontraszt: 970:1
Válaszidő: 12 ms
Látószög (vízszintes/függőleges): 178°/178°
Felületi üveg: edzett üveg tükröződésmentes bevonattal

Egyéb jellemzők:
Teljesítmény: VESA Display Power Management Rendszer (DPMS)
Maximális teljesítményfelvétel: 80 W teljes terhelés mellett (fehér kijelző, táblagép és érintőképernyő engedélyezve, USB hub teljes mértékben kihasználva), 0,5 W vagy kevesebb alvó üzemmódban (nincs csatlakoztatott USB), 0.5 W kikapcsolt állapotban
Üzemi hőmérséklet és páratartalom: -10 és 60°C, páratartalom: 20% és 90% relatív páratartalom (nem kondenzálódó) (maximális tárolási páratartalom 38% 60°C-on és a maximális hőmérséklet 42°C-on, 90%-os nedvességtartalom mellett)
USB hub Upstream 1 Downstream (külső hubként): 5
Plug and Play: DDC 2B, DDC/CI

Interfész:
USB 3.0, DisplayPort videó bemeneti csatlakozóval, HDMI

Támogatott operációs rendszerek:
Windows (32/64 bit): 7 vagy újabb változat
Macintosh®: OS X, 10.8 vagy újabb verzió

Fizikai adatok:
Méretek: 770 x 465 x 54,5 mm
Súly: nagyjából 9 kg

Kód:  MF115e18
Termékszám:  DTK-2700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20