Oldal frissítése

Wacom Cintiq 22HD Touch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Cintiq 22HD Touch

A multi-touch grafikus táblát közvetlen grafikus munkára tervezték, mindenféle korlátozás nélkül. Az elegáns stílus és a tökéletes elhelyezés kombinációja társul a remek képernyőmérethez és felbontáshoz, ezek pedig lehetővé teszik, hogy teljes mértékben elmerüljön a kép részleteiben. Forgatás, zoomolás, filterek segítségével módosíthatja a megjelenítés módját, dolgozhat minden szinten. 

Legfontosabb jellemzők

  • Mozdulatok, stílusok és tökéletes elhelyezések kombinációja
  • Sokféle mód, zoomolás, forgatás, beállítások
  • ExpressKeys és Touchrings technológiák a leggyakrabban használt funkciókhoz
  • Több, mint 2000 módon használhatja a kijelzőt szögtől és nyomástól függően
  • Rendszeresen tárolhatja munkáját a beállításokban
  • Súly: 8,5 kg
  • Forgatható mindkét irányba - portré, horizont - és rengeteg az elhelyezés az optimális teljesítmény és kényelem eléréséhez

A közvetlen kapcsolat

A multi-touch módnak köszönhetően szó szerint a kezében tarthatja munkáját. A Wacom egyértelművé teszi, hogy az élvonalbei grafikus szerkesztők szakértelme sokkal több közvetlen módot igényel, mint az egér, és az ahhoz hasonló tárgyak. A ceruza és saját keze kombinálásával már semmit sem kell pontatlan eszközökön keresztülvinnie. Ez a tablet meghosszabbítása saját testének. 

Tartozékok közvetlenül a kézbe

A toll egy kiváló eszköz akár Airbrush vagy ArtPen segítségével használja. Ezek ergonomikus kialakítással rendelkeznek, pontosan a megfelelő helyeken használva lágyítást és más beállításokat. Ennek köszönhetően tökéletesen és biztonságosan illeszkedik az ujjai közé. Illesztések és módosítók vannak közvetlenül a testen, amelyek egyesítik a klasszikus eszközök előnyét a teljesen digitális környezettel. 

 
Kód:  MF115e14a
Termékszám:  DTH-2200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15