Oldal frissítése

Wacom Bamboo Tip

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Bamboo Tip

Szeretnél egy nagyszerű segítőt az irányításban, a rajzban, az írásban vagy egyéb feladatokban a mobilkészülékeden? A Bamboo Tip egy toll, amely a Wacom hosszantartó élményét nyújtja. Speciálisan vékony, 1,9 mm-es csúcsot kapott, amely rendkívüli pontossággal bír. Kifejezetten Android vagy iOS eszközökhöz tervezve. Ha fel akarod jegyezni az ötleteidet, jegyzeteket készítenél, vagy rajzolnál, ez az érintőceruza a tökéletes választás.

A Wacom Bamboo Tip előnyei

  • Nagy segítség az érintőképernyőn való munkavégzéshez
  • Teljesen kompatibilis az Android és iOS eszközökkel
  • Különösen vékony és pontos csúcs
  • Töltés micro USB porton keresztül
  • Kalibráló gomb a maximális pontosság érdekében
  • Extra könnyű tömeg és kiváló minőségű alumínium kivitel
  • Hatalmas kreativitás a Wacom szoftverrel

Hogyan tudok dolgozni a Bamboo Tippel?

A Wacom Bamboo Tip egyszerű és nagyszerű megjelenést kínál az alumínium testben. Nagyon tartós és fogása is kiváló. A tetején egy praktikus USB töltőport és egy kalibráló gomb található. Ez különösen akkor hasznos, amikor először párosítod a készüléket, és a csúcs maximális pontosságát állítod be. A toll összsúlya mindössze 16 g, így akár hosszú órákig is írhatsz vagy rajzolhatsz vele. A Wacom fejlett szoftverének köszönhetően ez az egyedi toll is képes ecsetként, ceruzaként, radírként, spray-ként és sok másként működni.

Kód:  MF110j4d
Termékszám:  CS-710B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05