Oldal frissítése

Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga

Vytvořen pro mobilitu

Beépített mobilitás

Comfort kombinált elegáns design teszi a Bamboo Stylus Duo 3 kivételes társ a digitális teremtés. Kiváló minőségű alumínium kombinálva egy puha kivitelben kapható több színben. Carbon sapka ceruzát is lehetséges, hogy cserélje.

tökéletes helper

Stylus készülékéhez, amely fel van szerelve kapacitív érintőképernyő technológia. Ez a technológia reagál a nyomás a toll, így a kijelző úgy viselkedik, mint egy igazi papír. Saját ötletek, gondolatok, képek és a tervek, hogy elfog a legkisebb részleteket, ha útközben. 

Perfektní pomocník
Dvě funkce v jednom

Két funkciót egyetlen tollal

Ez a gyönyörű Stylus van a másik oldalon van szerelve egy golyóstoll, ami miatt felbecsülhetetlen asszisztens bármely irodában, vagy bárhol máshol. Ugyanakkor lehet dolgozni a táblagépen és papíron, csak fordítsa meg a tollat. A kupak lehet használni mindkét végén, amelyek jelenleg nem használ. 

Kód:  MF110g6
Termékszám:  CS-170T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05