Oldal frissítése

Wacom Bamboo Slate Small

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Bamboo Slate Small

Ha jobban szeretné elkerülni a modern technológiát, és szimpatikusabb az Ön számára az egyszerűen, papírra történő íróeszközzel való írás, mégis digitalizálható jegyzeteket szeretne tárolni, a Wacom Bamboo Slate a legjobb megoldás az Ön számára. Ez a kis csoda, intelligens tablet és toll formájában, képes digitalizálni az összes jegyzetét és vázlatát valós időben.

Legfontosabb jellemzők

  • Átalakítja a kézzel írott jegyzeteket digitális formátumra
  • Bluetooth-on menti az adatokat, hogy megoszthassa egy intelligens eszközzel, vagy tárolhatja az integrált memóriában is
  • Két méretben kapható - Nagy (A4) és Kicsi (A5)
  • Ingyenes elérése az InkSpace Basic szolgáltatásnak

Hozd létre digitális jegyzeteidet bárhol bármikor

A Bamboo Slate párosítható Bluetooth-on keresztül bármely Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonnal vagy táblagéppel, és a manuális kézírással papírra vetett jegyzetei azonnal átalakíthatóak digitális formátumra és menthetőek az intelligens eszközön. Ha épp nincs Önnél mobil eszköze, akkor sem kell aggódnia, mert a termék képes tárolni akár 100 oldalt az integrált memóriájában, melyeket szinkronizálhat később is.

Egyszerű szinkronizálás intelligens készülékekkel

Ez a termék 5 gigabájtnyi tárhelyet biztosít az InkSpace felhőben, amely lehetővé teszi a tartalom szinkronizálását intelligens eszközökkel, és hozzáférést biztosít az Inkspace portálhoz. Ezzel a megjegyzéseit, jegyzeteit folyamatosan szinkronizálhatja és elérhetővé teheti az összes eszközére. Három hónap ingyenes hozzáférés biztosított az InkSpace Plus fejlett szolgáltatásokhoz.

További információk:
Méretek:
249 × 186 × 7 mm
Súly:
264 g táblagép
17 g toll
Támogatott operációs rendszerek:
Android 4.3 és újabb verziók
iOS 8 és újabb verziók

Paraméterek

Paraméterek

Nyomás szintjei 1 024
Vezeték nélküli kapcsolat Igen
Interfész Bluetooth, USB

Aktív felület

Szélesség 210 mm
Magasság 297 mm

Méretek és tömeg

Mélység 7 mm
Szélesség 186 mm
Magasság 249 mm
Súly 264 g
Kód:  MF130b
Termékszám:  CDS-610S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05