Oldal frissítése

Wacom Bamboo Alpha 2

4,2 8 értékelés

Wacom Bamboo Alpha 2

Belefáradt már a grafikonok, ábrák vagy táblázatok létrehozásába a tabletjén? Nem tudja ujjával megrajzolni, vagy lekövetni a kontúrokat, vagy nem a legjobb a vonalvezetése? Piacra került egy zseniális újdonság, melynek köszönhetően gyönyörűen felvázolhatja és megörökítheti minden ötletét. A vékony hegy tökéletes pontossággal rajzol a képernyőre, és közben semmiféle nyomot nem hagy annak felületén. 

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium megjelenés
  • A sokféle színkombináció
  • Segíti a munkát a mobil eszközökön
  • Gyors töltés USB-n keresztül
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Alkalmazások sokaságával kompatibilis
  • Sokféle tableten használható

Sebészi pontossággal

A prémium megjelenésű stylus pontosan rajzolja fel a képeket a mobil eszköz képernyőjére. Soha nem volt gyorsabb és pontosabb a vázlatok és a jegyzetek elkészítése. Élvezze ki az új stylus nyújtotta kényelem minden előnyét! A prémium megjelenés teszi ezt a tollat még inkább egyedivé. A stylust a következő alkalmazások futtatása során fogja a legjobban kihasználni: Bamboo Paper, Notes Plus, GoodNotes, ZoomNotes and MyScript® Smart Note. Az érintőceruza töltése egyszerű és gyors a mikro USB csatlakozónak és vezetéknek köszönhetően. Ez a típus kompatibilis az iPad, iPhone 5, iPod Touch és sok más hasonló eszközzel. Ugyanakkor pót stylusként is megállja a helyét.

 
Kód:  MF110j1a
Termékszám:  CS-180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05