Oldal frissítése

VU + Uno 4K

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VU + Uno 4K

Kényeztesse magát a luxus egy új szintjével tévénézés közben. A műholdvevő VU + Uno 4K szinte mindent nyújt, amely a műholdas technológia terén megtalálható. Ahogyan azt a neve is sugallja, ez egy Ultra HD felbontású vevőkészülék, mely négyszer nagyobb felbontású, mint a hagyományos Full HD. Ezért hívhatjuk ezt a műholdvevőt a világon elsőnek, amely Ultra HD programokat képes fogadni. Kettős integrált DVB-S / DVB-S2 tunerrel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja az Ultra HD felbontást
  • Kettős DVB-S / DVB-S2 tuner
  • Univerzális kártyaolvasó és CI slot
  • Támogatja a H.264 / MPEG-4, H.265 / HEVC formátumokat
  • Gigabit Ethernet hálózati visszajátszáshoz

Pompás szórakozás

A kettős tuner az új FBC technológiával (Full Band Capture) rendelkezik, amely segítségével tunerenként egyszerre független televíziós programokat nézhet, összesen akár nyolcat is fogadhat. Ezenfelül még egy Plug & Play tunert is hozzákapcsolhat, amely biztosítja, hogy a területen fogható számos csatorna jelét fogadhassa. A Gigabit Ethernet port a hálózati eszközökkel való zökkenőmentes kommunikációt biztosítja, miközben a multimédiával foglalkozik.

Minden, ami szükséges, megtalálható benne

A hátlapot a panelcsatlakozók dominálják. Természetesen van egy HDMI 2.0 csatlakozó, két USB 3.0 port, és egy S / PDIF optikai digitális kimenet. Az egész készülék tápellátását egy teljesen új kétmagos, 1,7 GHz-es processzor biztosítja (12.000 DMIPS), 2 GB RAM és 4 GB flash memória (eMMC).

További információk:

Hardver:
CPU: ARM 2 x 1,7 GHz
RAM: 2048 MB

Flash: 4096 MB (eMMC típus)

Méretek:
230 x 170 x 41 mm

Tömeg:
0,75 kg

Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Dekódolás

Funkciók

Funkciók FastScan

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, RS232, USB, CI/CI+
Kód:  JT100m1
Termékszám:  U131b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05