Oldal frissítése

Vsonic GR01

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vsonic GR01

Szakmai fejhallgató hallgatók keres kis fülpárnák a legmagasztosabb benyújtását. A fejhallgatók, mint a hagyományos inverter modellek dupla Knowles, hogy együtt megsimogatta a fülét a magas és alacsony frekvenciákat. Nem torzítás nem kerül sor, akkor is, ha a vad ritmusok, még lélegzetelállító ének. A hang szilárd, tiszta és pontos. Minden helyzetben, akkor kap a hang a zenei teljesítmény, amit elvár a nagy modellek fejhallgató.
Átalakítók ergonomikusan kialakított fém fülhallgató helyezni akár a szélén, így nincs, a torzítás távolságra a hallási rendszert. Hála is nagyon kényelmes tartani, és elkülöníteni a nem kívánt zajt környezet körülötted. Szállítás kiváló minőségű jelátalakító beszerezni a kábelt a bevált kombinációja ezüst és a réz.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  VSN001
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  GR01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20