Oldal frissítése

Concept VR3120 Robotporszívó 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser

-6%
153 710 Ft
145 200 Ft
114 330 Ft áfa nélkül

Concept VR3120 Robotporszívó 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser

Olyan minőségi robotporszívót keresel, amely minden elvárásodnak megfelel? Akkor a Concept VR3120 2 az 1-ben porszívó ideális választás lesz számodra. A Concept VR3120 robotporszívó bármely padlóburkolathoz és egyenetlen helyeken is használható. Az erőteljes BLDC motor valamint a minőségi LG BYD akkumulátor akár 250 perces tisztítást is lehetővé tesz. Három kefe közül választhatsz, amelyeket igényeid szerint használhatsz. A Concept VR3120 robotporszívót okos alkalmazás segítségével, illetve a mellékelt távirányítóval is vezérelheted. A porszívó számos üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével tökéletesen tisztítja meg otthonod. A Concept VR3120 nagyszerű segítség bármely háztartás számára.

EXTRA teljesítmény

Porszívóz és felmos

ROOMPLAN


A Concept VR3120 2 az1-ben PERFECT CLEAN Laser robotporszívó legfontosabb jellemzői

 • LaserTec 2.0 lézer technológia
 • A Concept VR3120 porszívó minden padlóburkolathoz használható
 • Miután mindent megtisztított, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik
 • Porszívóz és felmos egyszerre
 • A Concept VR3120 porszívó erőteljes BLDC motorral rendelkezik
 • Akár 250 perc tisztítás a kiváló minőségű LG BYD akkumulátornak köszönhetően
 • Három praktikus kefe (CARPET, HARDFLOOR és PET)
 • Spirálkefe bármilyen típusú padlóhoz és szőnyeghez
 • A Concept VR3120 speciális érzékelővel rendelkezik a tökéletes tájoláshoz
 • Intelligens alkalmazás a robot vezérléséhez
 • A csomagban kijelzővel rendelkező távirányító is található
 • ROOMPLAN tervező a teljes részletesség érdekében
 • Total Surface funkció
 • Maximális szívóerő 3300 Pa
 • Teljesen automatikus takarítás
 • A Concept VR3120 takarítási zónákat kínál
 • Lokális mód kisebb területek takarításához
 • Csendes üzemmód

  LaserTec 2.0 lézer technológia

  A Concept VR3120 robot porszívó új LaserTec 2.0 lézer navigációs rendszerrel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően gondosan feltérképezi otthonod és pontos térképet készít, így mindig tudni fogod, hogy éppen hol van. Minden apró terület tökéletesen tiszta lesz, és nem fordul elő, hogy többször is visszatér a már kitakarított helyekre. A Concept VR3120 robotporszívó bármely padlóburkolathoz alkalmas és egyenetlen területeken is használható. Az 1,8 cm-es akadályok nem jelentenek problémát a porszívó számára. Miután mindent kitakarított, a Concept VR3120 robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

  Nem marad baktérium vagy vírus

  Nincs több baktérium és vírus, amely otthonban zavarhatna. A VR3120 Concept megszabadít az összes hasonló kellemetlenségtől. Csupán adagolj megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályhoz, és a robot máris készen áll a felmosáshoz. Ennek köszönhetően a padló gyönyörűen tiszta és fertőtlenített lesz.

  Egyszerre porszívóz és felmos

  A Concept VR3120 porszívó két tartállyal rendelkezik a száraz és nedves takarításhoz. A 600 ml-es tartályt klasszikus takarításhoz használja. Ha egyidejűleg szeretnél porszívózni és felmosni, csak használd az elektronikusan vezérelt felmosó módot. Ez nagyon sok időt takarít meg számodra, amelyet így mással tölthetsz. A praktikus felmosó tartály mikroszálas kendővel rendelkezik, amely felfogja a szennyeződéseket, továbbá a Concept VR3120 robotporszívó tisztítás közben fényesíti is a padlót. A kendőt rendkívül könnyen eltávolíthatod, majd mosógépben kimoshatod.

  Erőteljes Concept VR3120 porszívó motor 

  A Concept VR3120 robotporszívó erőteljes és kiváló minőségű BLDC motorral rendelkezik, amely digitális és kefe nélküli. A hagyományos motorokkal összehasonlítva csendes, ugyanakkor energiahatékony, így hosszabb élettartamot garantál. A 3300 Pa szívóteljesítmény az egész háztartás tökéletes tisztítását biztosítja. A három teljesítményszint a kiválasztott takarítási üzemmód szerint változik. A szívóerőt szükség szerint, vagy a szennyezettség mértékének megfelelően manuálisan is beállíthatod.

  Akár 250 perc takarítás

  A nagy kapacitású, 5200 mAh LG BYD akkumulátor akár 250 perces takarítást is lehetővé tesz. Ez idő alatt képes megtisztítani a teljes háztartást. A minőségi akkumulátor hosszú élettartamával, magas teljesítményével, stabil ciklusával és  biztonságával emelkedik ki. Az LG BYD akkumulátort az autóiparban is használják,ennek köszönhetően erőteljes teljesítményt garantál számodra. Ha az akkumulátor töltöttsége 15% alá esik, a Concept VR3120 automatikusan visszatér a dokkolóállomásra.

  Három fő kefe a tökéletes tisztításért

  A Concept VR3120 robotporszívó három praktikus kefét is tartalmaz (CARPET, HARDFLOOR és PET), amelyek segítenek a tökéletes tisztítási eredmények elérésében. A fő kefét szükség szerint, vagy apadlótípustól függően cserélheted. Az oldalsó kefék kiszélesítik a készülék hatőkörét, és a falak, bútorok, illetve a helyiségek sarkainál található, nehezen elérhető helyek takarítására szolgálnak.

  Spirálkefe bármilyen típusú padlóhoz és szőnyeghez

  A Concept VR3120 robotporszívó spirálkefével is büszkélkedik, amely sörték és gumiból készült lamellák kombinációjából tevődik össze. Az összes padlótípushoz és szőnyeghez ideális.

  Praktikus HardFloor kefe kemény padlókhoz

  A Concept VR3120 robotporszívó kiegészítői között praktikus HardFoor kefe is található, amely különösen kemény padlókhoz ideális. A kefe puha felülettel valamint speciális szálakkal rendelkezik, amelynek köszönhetően akár háromszor több szennyeződést is képes felfogni. A padló tökéletesen tiszta és karcmentes lesz.

  PET kefe gumi lamellákkal

  Ha van otthon háziállatod, akkor minden bizonnyal egyetértesz abban, hogy bárhol is jársz a lakásban, mindig találsz állatszőrt. A Concept VR3120 robotporszívó könnyedén megoldja számodra az ezzel járó problémát és nem kell aggódnod, hiszen a gumi lamellákkal rendelkező speciális PET kefe az állati szőrt, a legfinomabb porszemeket vagy akár kihullott hajat is képes kezelni. 

  Carpet Turbo szőnyegek tökéletes kiporszívózásához

  Rendelkezel szőnyeggel otthon? Akkor nagyszerű hírünk van számodra. A Concept VR3120 robotporszívó Carpet Turbo funkcióval büszkélkedik, amelyet akkor tudsz használni, ha a robotporszívóban a Carpet kefe is el van helyezve. Abban a pillanatban, amikor a porszívó hozzáér a szőnyeghez, automatikusan maximumra növeli a szívóteljesítményt, így a szőnyeg tökéletesen tiszta lesz. Miután visszatért a keménypadlóra, visszaállítja az eredeti teljesítményt.

  Concept VR3120 tökéletesen tájékozódik

  Egyáltalán nem kell aggódnod a robotporszívó miatt. A Concept VR3120 egy speciális érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja a falak menti tökéletes tájékozódást. A porszívózás során a porszívó kis távolságot tart az akadályokkal szemben, így megvédi magát és a bútorokat is a sérülésektől. Az üveg és a sötét falak felismerésének érdekében speciális érzékelőt is alkalmaz, így tökéletesen kezel bármely helyzetet.

  Intelligens alkalmazás a Concept VR3120 robotporszívó vezérléséhez

  Annak érdekében, hogy a Concept VR3120 készüléket folyamatosan ellenőrzésed alatt tarthasd, egyszerűen vezérelheted az intelligens Concept Robot alkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre. A Concept alkalmazás segítségével könnyen megtervezheted a takarítást bármikor és bárhol, ahol szükséged van rá. Azt is megtudhatod, hogy a robot mekkora felületen takarított már, és hogy éppen hol található. Ez az alkalmazás nagyszerű, mert lehetővé teszi a robot vezérlését munkahelyről, nyaralás alatt vagy akár egy kávézóból is. Miután hazaértél, egész otthonod tökéletesen tiszta lesz. Ha azonban nincs okostelefonod, és a mobilalkalmazás nem felel meg számodra, a robotporszívót a távirányítóval is könnyedén irányíthatod.

  ROOMPLAN tervező minden részlethez

  A praktikus ROOMPLAN funkcióval a takarítást minden részletében megtervezheted. Beállíthatod a pontos takarítási időt az alkalmazásban, vagy saját magad is kijelölheted a takarítási zónát, a takarítási módot vagy a szívóteljesítmény szintjét. Az összes részlet beállítását követően a Concept VR3120 robot maga kezeli a továbbiakat. Egy adott időpontban elindítja magát, megkezdi a takarítást, majd tisztítás után visszatér a töltőállomáshoz.

  Total Surface funkció

  Ha a Concept VR3120 lemerül a takarítás során, akkor a Total Surface automata folytatás funkciónak köszönhetően magától töltőállomást keres. Ott teljesen feltölti magát, majd távozik és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta. Így otthonod mindig tökéletesen tiszta lesz.

  Teljesen automatikus tisztítás

  A Concept VR3120 robotporszívó teljesen automatikus tisztítási üzemmóddal rendelkezik, amely feltérképez és egyidejűleg létre is hoz egy térképet, amelyet kisebb zónákra oszt fel. Az egyes zónákat ezután egyesével alaposan porszívózza a fal mentén, majd sorokra osztja, és megtisztítja a fennmaradó területet. Miután a Concept VR3120 robotporszívó befejezte a tisztítást, visszatér a töltőállomásra.

  Concept VR3120 takarítási zónákat kínál

  A Concept VR3120 zóna üzemmóddal is rendelkezik, amely otthonodat csak ott tisztítja meg, ahol valóban szükséged van rá. Nem kell megvárnod, hogy kitakarítsa az egész lakást. Concept VR3120 akár 15 zónát is meghatározhat és megnevezhet, beleértve a korlátozott területeket is. A kiválasztott zónában a Concept robot ugyanúgy tisztít, mint az automatikus tisztítás során. Különösen értékelni fogod ezt a nagyszerű funkciót, ha nem akarod, hogy szőnyegeken vagy olyan helyeken fusson, amelyeket törlő üzemmódban nem kívánsz takarítani. Használhatod a praktikus DOUBLE funkciót is, amely során a Concept VR3120 robot megismétli a tisztítást a sorokban az eredeti útvonal mentén, valamint a TURBO funkciót is, amely a normál tisztítás befejezése után a legnagyobb mértékben növeli a szívóteljesítményt.

  Lokális mód kisebb területek tisztításához

  Használhatod többek között a lokális módot is, amelyet főleg kisebb területek tisztítására ideális. Ez a mód könnyen elindítható közvetlenül a Concept VR3120 készüléken. A robot közepes szívóerő mellett dupla tisztítást végez 2x2 m-es területen, középről kiindulva. Az alaposabb tisztítás eléréséhez az alkalmazás segítségével könnyen meghatározhatsz egy pontot a térképen, és aktiválhatod a tisztítást TURBO módban. A Concept VR3120 porszívó arra a helyre megy, amelyet a középpontnak megjelöltél. Ezt követően maximális teljesítmény mellett végzi a tisztítást 1,5x1,5 m-es területen.

  Concept VR3120 porszívó csendes üzemmóddal

  A Concept VR3120 csendes üzemmóddal is rendelkezik, amelyet beállíthatsz arra az esetre, ha nem szeretnéd, hogy zavarjon kedvenc műsorod vagy filmed nézése közben. Az összes hangjelzés ekkor kikapcsolásra kerül, így nem fognak zavarni. Amíg a csendes üzemmód bekapcsolt állapotban van, a Concept VR3120 nem hajtja végre az ütemezett tisztítást.

  A Concept VR3120  allergiások számára is alkalmas

  A VR3120 robotporszívó allergiások számára is ideális. Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik, amely egy háromlépcsős szűrés HEPA 13 szűrővel, amely a részecskék akár 99,9% -át is képes eltávolítani, beleértve a baktériumokat és a vírusokat is. Otthonod ennek köszönhetően tökéletesen tiszta és felesleges káros anyagoktól mentes lesz.


  4,7
  37 vásárló értékelte
  90 %
  vásárló ajánlja

  Paraméterek

  Felület típusa

  Felület típusa Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Kemény padlóra, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz

  Rendeltetés

  Rendeltetés Moppal, Szőnyegtisztításhoz, Állatszőrhöz, Antibakteriális

  Tulajdonságok

  Funkció Automata feltöltés , Takarítandó helyiség meghatározása , Takarítás folytatása újratöltés esetén , Haj rácsavarodással szembeni ellenállás , Ütközésérzékelő , Padlófelszínhez való alkalmazkodás
  Portartály térfogata 0,6 l
  Oldalkefék száma 2
  Szintkülönbség leküzdése 1,8 cm
  Motor típusa BLDC
  Vezérlés típusa Készüléken, Távirányító, Alkalmazás

  Szűrők

  Szűrő típusa HEPA szűrő, Habszűrő

  Méret és súly

  Magasság 10 cm
  Szélesség 35 cm
  Mélység 35 cm
  Súly 3,1 kg

  Felszereltség, tartozékok

  Tartozékok Oldalkefe, Távirányító, HEPA szűrő, Padló-/szőnyegkefe, PET kefe állatszőrhöz, Habszűrő

  Mobilalkalmazás(ok)

  Mobilalkalmazás Igen

  Szín

  Szín Fehér

  Tápellátás

  Töltési idő 5 óra (5 óra)
  Működési idő 250 perc (250 perc)

  Zajszint

  Zajszint 70 dB(A)

  Méret & súly

  Szélesség 35 cm
  Hosszúság 10 cm
  Mélység 35 cm
  Tömeg 3,1 kg

  Típus

  Tulajdonságok

  Kompatibilitás Wi-Fi

  Energiacímke

  Zajszint 70 dB

  Teljesítmény

  Legkedveltebb kiegészítők

  Concept VP4380 18,5 V Real Force - Morzsaporszívó
  Concept VP4380 18,5 V Real Force
  26 090 Ft 23 790 Ft
  Kosárba
  Kosárba
  Kód:  CORV492
  Jótállás: 21 hónap
  Termékszám:  VR3120

  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

  Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

  További információ
  Értem Részletes beállítások
  P-DC1-WEB00