Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept VR3110 Robotporszívó 2 az 1-ben RoboCross Laser

4,4 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VR3110 Robotporszívó 2 az 1-ben RoboCross Laser

Olyan minőségi robotporszívót keresel, amely minden elvárásodnak megfelel? Akkor a Concept VR3110 2 az 1-ben porszívó ideális választás lesz számodra.A Concept VR3110 robotporszívó bármely padlóburkolathoz és egyenetlen helyeken is használható. Az erőteljes BLDC motor valamint a minőségi LG BYD akkumulátor akár 180 perces tisztítást is lehetővé tesz. Három kefe közül választhatsz, amelyeket igényeid szerint használhatsz. A Concept VR3110 robotporszívót okos alkalmazás segítségével, illetve a mellékelt távirányítóval is vezérelheted. A porszívó számos üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével tökéletesen tisztítja meg otthonod. AConcept VR3110 nagyszerű segítség bármely háztartás számára.

2 az 1-ben

Három fokozatú szűrés

Bármely típusú felületre


A Concept VR3110  2 az 1-ben RoboCross Laser robotporszívó legfőbb jellemzői

  • LaserTec 2.0 lézer technológia
  • A Concept VR3110 robotporszívó bármely padlóburkolathoz használható
  • Miután mindent megtisztított, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik
  • Porszívóz és felmos egyszerre
  • A Concept VR3110 porszívó erőteljes BLDC motorral rendelkezik
  • Akár 180 percnyi tisztítás a kiváló minőségű LG BYD akkumulátornak köszönhetően
  • Három praktikus kefe (CARPET, HARDFLOOR és PET)
  • Spirálkefe bármilyen típusú padlóhoz és szőnyeghez
  • A Concept VR3110 speciális érzékelővel rendelkezik a tökéletes tájolás érdekében
  • Okos alkalmazás a robotporszívó vezérléséhez
  • A csomagban kijelzővel rendelkező távirányító is található
  • ROOMPLAN tervező a teljes részletesség érdekében
  • Total Surface funkció
  • Maximális szívóerő 3300 Pa
  • Teljesen automatikus takarítás
  • A Concept VR3110 takarítási zónákat kínál
  • Lokális mód kisebb területek takarításához
  • Csendes üzemmód

LaserTec 2.0 lézer technológia

A Concept VR3110 robotporszívó új LaserTec 2.0 lézer navigációs rendszerrel büszkélkedik, amelynek köszönhetően gondosan átvizsgálja az egész háztartást és pontos térképet készít, így mindig tudhatod, hol van épp. Minden apró terület tökéletesen tiszta lesz, és nem fordul elő, hogy többször is visszatér a már kitakarított helyekre. A Concept VR3110 robotporszívó bármely padlóburkolathoz alkalmas és egyenetlen területeken is használható. Az 1,8 cm-es akadályok nem jelentenek problémát a porszívó számára. Miután mindent kitakarított, a Concept VR3110 robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

Nincs több baktérium vagy vírus

Nincs több baktérium és vírus, amely otthonban zavarhatna. A VR3110 Concept megszabadít az összes hasonló kellemetlenségtől. Csupán adagolj megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályhoz, és a robot máris készen áll a felmosáshoz. Ennek köszönhetően a padló gyönyörűen tiszta és fertőtlenített lesz.

Egyszerre porszívóz és felmos

A Concept VR3110 porszívó két tartállyal rendelkezik a száraz és nedves takarításhoz. A 600 ml-es tartályt klasszikus takarításhoz használja. Ha egyidejűleg szeretnél porszívózni és felmosni, csak használd az elektronikusan vezérelt felmosó módot. Ez nagyon sok időt takarít megszámodra, amelyet így mással tölthetsz. A praktikus felmosó tartály mikroszálas kendővel rendelkezik, amely felfogja a szennyeződéseket, továbbá a Concept VR3110 robotporszívó tisztítás közben fényesíti is a padlót. A kendőt rendkívül könnyen eltávolíthatod, majd mosógépben kimoshatod.

Erőteljes Concept VR3110 porszívó motor 

A Concept VR3110 robotporszívó erőteljes és kiváló minőségű BLDC motorral rendelkezik, amely digitális és kefe nélküli. A hagyományos motorokkal összehasonlítva csendes, ugyanakkor energiahatékony, így hosszabb élettartamot garantál. A 3300 Pa szívóteljesítmény az egész háztartás tökéletes tisztítását biztosítja. A három teljesítményszint  a kiválasztott takarítási üzemmód szerint változik. A szívóerőt szükség szerint, vagy a szennyezettség mértékének megfelelően manuálisan is beállíthatod.

Akár 180 perces takarítás

A nagy kapacitású, 3200 mAh LG BYD akkumulátor akár 180 perces takarítást is lehetővé tesz. Ez idő alatt képes megtisztítani a teljes háztartást. A minőségi akkumulátor hosszú élettartamával, magas teljesítményével, stabil ciklusával és  biztonságával emelkedik ki. Az LG BYD akkumulátort az autóiparban is használják,ennek köszönhetően erőteljes teljesítményt garantál számodra. Ha az akkumulátor töltöttsége 15% alá esik, a Concept VR3110 automatikusan visszatér a dokkolóállomásra.

Három fő kefe a tökéletes tisztítás érdekében

A Concept VR3110 robotporszívó három praktikus kefét is tartalmaz (CARPET, HARDFLOOR és PET), amelyek segítenek a tökéletes tisztítási eredmények elérésében. A fő kefét szükség szerint, vagy a padló típustól függően cserélheted. Az oldalsó kefék kiszélesítik a készülék hatőkörét, és a falak, bútorok, illetve a helyiségek sarkainál található, nehezen elérhető helyek takarítására szolgálnak.

Spirálkefe bármilyen típusú padlóhoz és szőnyeghez

A Concept VR3110 robotporszívó spirálkefével is büszkélkedik, amely sörték és gumiból készült lamellák kombinációjából tevődik össze. Az összes padlótípushoz és szőnyeghez ideális.

Praktikus HardFloor kefe kemény padlókhoz

A Concept VR3110 robotporszívó kiegészítői között praktikus HardFoor kefe is található, amely különösen kemény padlókhoz ideális. A kefe puha felülettel valamint speciális szálakkal rendelkezik, amelynek köszönhetően akár háromszor több szennyeződést is képes felfogni. A padló tökéletesen tiszta és karcmentes lesz.

PET kefe gumi lamellákkal

Ha van otthon háziállatod, akkor minden bizonnyal egyetértesz abban, hogy bárhol is jársz a lakásban, mindig találsz állatszőrt. A Concept VR3110 robotporszívó könnyedén megoldja számodra az ezzel járó problémát és nem kell aggódnod, hiszen a gumi lamellákkal rendelkező speciális PET kefe az állati szőrt, a legfinomabb porszemeket vagy akár kihullott hajat is képes kezelni. 


Carpet Turbo a szőnyegek tökéletes kiporszívózásához

Rendelkezel szőnyeggel otthon? Akkor nagyszerű hírünk van számodra. A Concept VR3110 robotporszívó Carpet Turbo funkcióval büszkélkedik, amelyet akkor tudsz használni, ha a robotporszívóban a Carpet kefe is el van helyezve. Abban a pillanatban, amikor a porszívó hozzáér a szőnyeghez, automatikusan maximumra növeli a szívóteljesítményt, így a szőnyeg tökéletesen tiszta lesz. Miután visszatért a keménypadlóra, visszaállítja az eredeti teljesítményt.

A Concept VR3110 tökéletesen tájékozódik

Egyáltalán nem kell aggódnod a robotporszívó miatt. A Concept VR3110 egy speciális érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja a falak menti tökéletes tájékozódást. A porszívózás során a porszívó kis távolságot tart az akadályokkal szemben, így megvédi magát és a bútorokat is a sérülésektől. Az üveg és a sötét falak felismerésének érdekében speciális érzékelőt is alkalmaz, így tökéletesen kezel bármely helyzetet.

Intelligens alkalmazás a Concept VR3110 robotporszívó vezérléséhez

Annak érdekében, hogy a Concept VR3110 készüléket folyamatosan ellenőrzésed alatt tarthasd, egyszerűen vezérelheted az intelligens Concept Robot alkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre.A Concept alkalmazás segítségével könnyen megtervezheted a takarítást bármikor és bárhol, ahol szükséged van rá. Azt is megtudhatod, hogy a robot mekkora felületen takarított már, és hogy éppen hol található. Ez az alkalmazás nagyszerű, mert lehetővé teszi a robot vezérlését munkahelyről, nyaralás alatt vagy akár egy kávézóból is. Miután hazaértél, egész otthonod tökéletesen tiszta lesz. Ha azonban nincs okostelefonod, és a mobilalkalmazás nem felel meg számodra, a robotporszívót a távirányítóval is könnyedén irányíthatod.

ROOMPLAN tervező minden részlethez

A praktikus ROOMPLAN funkcióval a takarítást minden részletében megtervezheted. Beállíthatod a pontos takarítási időt az alkalmazásban, vagy saját magad is kijelölheted a takarítási zónát, a takarítási módot vagy a szívóteljesítmény szintjét. Az összes részlet beállítását követően a ConceptVR3110 robot maga kezeli a továbbiakat. Egy adott időpontban elindítja magát, megkezdi a takarítást, majd tisztítás után visszatér a töltőállomáshoz.

Total Surface funkció

Ha a Concept VR3110 lemerül a takarítás során, akkor a Total Surface automata folytatás funkciónak köszönhetően magától töltőállomást keres. Ott teljesen feltölti magát, majd távozik és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta. Így otthonod mindig tökéletesen tiszta lesz.

Teljesen automatikus tisztítás

A Concept VR3110 robotporszívó teljesen automatikus tisztítási üzemmóddal rendelkezik, amely feltérképez és egyidejűleg létre is hoz egy térképet, amelyet kisebb zónákra oszt fel. Az egyes zónákat ezután egyesével alaposan porszívózza a fal mentén, majd sorokra osztja, és megtisztítja a fennmaradó területet. Miután a Concept VR3110 robotporszívó befejezte a tisztítást, visszatér a töltőállomásra.

A Concept VR3110 takarítási zónákat kínál

A Concept VR3110 zóna üzemmóddal is rendelkezik, amely otthonodat csak ott tisztítja meg, ahol valóban szükséged van rá. Nem kell megvárnod, hogy kitakarítsa az egész lakást. A Concept VR3110 akár 15 zónát is meghatározhat és megnevezhet, beleértve a korlátozott területeket is. A kiválasztott zónában a Concept robot ugyanúgy tisztít, mint az automatikus tisztítás során. Különösen értékelni fogod ezt a nagyszerű funkciót, ha nem akarod, hogy szőnyegeken vagy olyan helyeken fusson, amelyeket törlő üzemmódban nem kívánsz takarítani. Használhatod a praktikus DOUBLE funkciót is, amely során a Concept VR3110 robot megismétli a tisztítást a sorokban az eredeti útvonal mentén, valamint a TURBO funkciót is, amely a normál tisztítás befejezése után a legnagyobb mértékben növeli a szívóteljesítményt.

Lokális mód kisebb területek tisztításához

Használhatod többek között a lokális módot is, amelyet főleg kisebb területek tisztítására ideális. Ez a mód könnyen elindítható közvetlenül a Concept VR3110 készüléken. A robot közepes szívóerő mellett dupla tisztítást végez 2x2 m-es területen, középről kiindulva. Az alaposabb tisztítás eléréséhez az alkalmazás segítségével könnyen meghatározhatsz egy pontot a térképen, és aktiválhatod a tisztítást TURBO módban. A Concept VR3110 porszívó arra a helyre megy, amelyet a középpontnak megjelöltél. Ezt követően maximális teljesítmény mellett végzi a tisztítást 1,5x1,5 m-es területen.

Concept VR3110 porszívó csendes üzemmóddal

A Concept VR3110 csendes üzemmóddal is rendelkezik, amelyet beállíthatsz arra az esetre, ha nem szertnéd, hogy zavarjon kedvenc műsorod vagy filmed nézése közben. Az összes hangjelzés ekkor kikapcsolásra kerül, így nem fognak zavarni. Amíg a csendes üzemmód bekapcsolt állapotban van, a Concept VR3110 nem hajtja végre az ütemezett tisztítást.

A Concept VR3110 allergiások számára is alkalmas

A VR3110 robotporszívó allergiások számára is ideális. Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik, amely egy háromlépcsős szűrés HEPA 13 szűrővel, amely a részecskék akár 99,9% -át is képes eltávolítani, beleértve a baktériumokat és a vírusokat is. Otthonod ennek köszönhetően tökéletesen tiszta és felesleges káros anyagoktól mentes lesz.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,8 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobilalkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi
Tulajdonságok Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Töltési idő 4 óra
Működési idő 180 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Kefék Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Oldal
További kiegészítők Szűrő

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Habszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 70 dB

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 10 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 3,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CORV485
Termékszám:  VR3110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20