Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VR-BOX VR-X2 fehér

3,7 78 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VR-BOX VR-X2 fehér

A virtuális világ feltárása az okostelefonjával most egyszerűbb, mint valaha. Helyezze a telefont a speciális szemüvegbe és merüljön el a teljesen más világban. Természetesen nagyon könnyen kezelhető, így senkinek sem okoz problémát. A legtöbb okostelefonnal kompatibilis. Fontos, hogy a mobiltelefonja rendelkezzen legalább teljes HD felbontással, quad-core processzorral, mozgásérzékelőkkel, egy gyorsulásmérővel és giroszkóppal, amely a mai technológia színvonalának túlnyomó többségében teljes mértékben megfelel.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Valósághű kép és továbbfejlesztett virtuális valóság
  • A szemüveg kialakítása minimalizálja annak elhasználódását és növeli a kényelmet
  • Számos mobiltelefon típusra alkalmas
  • Továbbfejlesztett tervezés
  • A átékok és alkalmazások kényelmes kezelése érdekében párosítható a Bluetooth vezérlővel is

Intuitív és egyszerű beállítás

A VR BOX VR-X2 szemüveg egyszerűen telepíthető, és így Ön máris egy teljesen új világban találja majd magát - például az űrben, vagy egy olyan páratlanul szép helyen, amiről eddig még csak nem is álmodott. Ezekkel szemüveg biztosannem tud majd határt szabni a képzeletének. Megfizethető és rendkívül vonzó headset bevezeti majd Önt a virtuális valóság világába. Így Ön is képes lesz arra, hogy ne csak a telefon képernyőjén, de a 360 ° -ot kínáló, Ön körül elhelyezkedő virtuális világban is a játék részesévé váljon. A 3,5-6 hüvelykes kijelzövel rendelkező mobiltelefonokkal kompatibilis. Így szinte mindenki élvezheti a szemüveg nyújtotta kalandokat - csak helyezze be a telefont a készülékbe és merüljön el a lenyűgöző "valóságban".

További információk:
Méretek:
198 × 135 × 105 mm
Súly:
330 g

 
Kód:  SB815z
Termékszám:  HAPPY-3D-VR-X2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05