Oldal frissítése

VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár

36 990 Ft

VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, a bizalmas dokumentumokat és az értéktárgyakat. Szabadon elhelyezhető a helyiségben, mert nem igényel rögzítést. Így nem kell vesződnöd a fúrással. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. A(z) VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár széf bézs színű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár főbb jellemzői

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mert nem igényel rögzítést

A(z) VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár széf további paraméterei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) VOREL Trezor 35 x 25 x 25 cm, digitális zár a közepes széfek osztályába tartozik. A(z) VOREL márkájú széf tömege 10 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Szabadon álló, falra
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Tömeg 10 kg

Szín

Szín Bézs
Kód:  CMP3001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906083786419

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05