Oldal frissítése

VOQLIFE easyPlay

VOQLIFE easyPlay


A kutyád vagy a macskád unja a játékait és nem tud mit kezdeni magával? Ismerd meg a VOQLIFE easyPlay-t - az utolsó játékot, amit a háziaállatodnak vásárolni fogsz. Ezzel a játékkal a négylábú kedvenced megállás nélkül játszani fog. Hogyan működik? A gömb alakú játékot az okostelefonod segítségével vezérelheted. Akkor is játszhatsz a kedvenceddel, ha éppen nem vagy otthon. Az easyPlay egy 720p webkamerával, mikrofonnal, hangszóróval és beépített tápadagolóval rendelkezik. A játék előnye, hogy képes átváltani automatikus módra, amit nagyra fogsz értékel, ha épp elfoglalt vagy. 


A VOQLIFE easyPlay legfontosabb jellemzői

  • Háziállatok számára
  • Testmozgás nyomon követése
  • Beépített tápadagoló
  • Webkamera, mikrofon és hangszóró
  • Kapcsolódás az easyFeed és easyCollar eszközökhöz

Az easyPlay szórakoztat és etet

A VOQLIFE easyPlay macskák és kutyák számára egyaránt alkalmas, akik akkor sem fognak unatkozni, ha épp nem vagy otthon. Ezen kívül etetheted őket, és kommunikálhatsz velük. A mobilalkalmazás segítségével részletesen képet kaphatsz kedvenced testmozgási szokásairól. Emellett értesítéseket is kapsz, hogy biztos ne felejts el a játékot vagy az etetést. 


 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak, Macskáknak
Kód:  Eas02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15