Oldal frissítése

VOQLIFE easyFeed

VOQLIFE easyFeed


A VOQLIFE easyFeed egy csúcsminőségű megoldás a kis kedvenced táplálására. Az etetés soha nem volt könnyebb. Mobilalkalmazásokkal kiegészülve teljes körű ellenőrzés alatt tartja a háziállataid etetését, még akkor is, ha épp nem tartózkodsz otthon. Az easyFeed segítségével kézzel vagy automatikusan adagolhatod kedvenceidnek a tápot és a vizet. 


A VOQLIFE easyFeed legfontosabb jellemzői

  • Táp- és italadagoló háziállatoknak
  • Okos értesítések
  • Webkamera, mikrofon és hangszóró
  • Közös alkalmazáson keresztül csatlakozik az easyPlay és easyCollar eszközökhöz
  • Tartós, karcolásálló felület
  • Kivehető tartályok és tálak

A easyFeed lehetővé teszi, hogy kommunikálj a kedvenceiddel

Az eszköz figyelmeztetni fog, ha például az etető tálak kiürültek, vagy amikor a kedvenced éppen eszik. A legnagyobb előny, hogy egy szélesvásznú videokamerán, mikrofonon és hangszórón keresztül nem csak láthatod és hallhatod, de beszélhetsz is kedvencedhez. A VOQLiFE easyFeed különösen hasznos lesz azoknak a gazdiknak, akik gondoskodni szeretnének háziállatuk alakjáról, mert az alkalmazás részletes elemzést nyújt állatuk táplálkozásáról. 


Intelligens adagoló

A gép kivehető élelmiszer és víztároló tartályt tartalmaz. A tartályok körülbelül 2,5 kg granulátumot és 6 liter vizet képesek tárolni. Az EasyFeed speciális karcolásálló felülettel rendelkezik. 


 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak, Macskáknak
Kód:  Eas01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10