Oldal frissítése

VOONO balzsam 250 ml + 100 g Hair of Gaurí + 100 ml Sea Salt sprey

Kiegészítők a termékhez

VOONO balzsam 250 ml + 100 g Hair of Gaurí + 100 ml Sea Salt sprey

A VOONO Sea salt spray a cseh kozmetikai márka természetes készítménye, amellyel könnyedén formálja a haj stílusát a lágy tengerparti hullámok stílusában. A spray hajkeményítőként működik, és tisztán természetes összetétellel büszkélkedik, így nem terheli hajad feleslegesen. A tengeri sónak köszönhetően finom és nagyszerű tengerparti stílusú hullámokat készíthetsz anélkül, hogy aggódnod kéne a hajszárítás miatt. A spray-ben található egyéb összetevők megbízhatóan hidratáljákt és erősítik a haj szerkezetét és szép, természetes fényt adnak számára. A citromfű olajnak köszönhetően kellemes illattal és frissességgel öleli körbe. A permet egyenes és hullámos hajon is használható.

A VOONO Sea salt spray hajformázó szett legfőbb jellemzői

  • A Voono egy cseh természetes kozmetikai márka
  • Hajápoló keményítő egyenes, hullámos és göndör hajra
  • 100% -ban természetes és tiszta hajápoló, amely nem terheli a hajat
  • Sea salt spray tengeri sóval a finom és nagy hullámok kialakításához
  • Hidratáló formula, amely erősíti a hajszálakat és az egészséges hajfényt kölcösnöz
  • Alkohol, szilikonok, parabének, mesterséges parfümök és tartósítószerek nélkül
  • Citromfűvel illatosítva, amely friss érzetet ad

Hatóanyagok:

  1. Tengeri só - ásványi eredetű szervetlen anyag, amely különféle méretű fehér áttetsző kristályok vagy por formájában van jelen, a kozmetikumokban az emberi test ásványianyag forrása, tonizáló, tisztító, fertőtlenítő, dörzsölő és összehúzó hatású. Fenntartja az ideális nedvességszintet, könnyen zsírtalanítja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, ezután a bőr erős, puha,és nyugodt lesz
  2. Citromfű illóolaj - A citromfű  citrál, geraniol, nerol, limonén és linalool illóolajokat valamint flavonoidokat tartalmaz, magas A, B és C vitamin tartalom jellemzi, ásványi anyagok, például kálium, kalcium vagy magnézium forrása, gyulladásgátló, antibakteriális, antimikrobiális, gombaellenes és tartósítószer, meghosszabbítja a termékek élettartamát. Az illóolaj friss, enyhén édes, gyógynövényes citrusaromával rendelkezik, gyakran parfümök és dezodorok részét képezi. Magas A-vitamin tartalma pozitív hatással van a bőr állapotára, mérsékeli a túlzott mennyiségű zsírt, segíti a pattanások gyógyulását és a problémás bőr kezelését, aromája befolyásolja az idegrendszert, enyhíti a feszültséget, megnyugtatja az elmét, enyhíti a fejfájást, szédülést és migrént, enyhíti az irritációt, javítja a hangulatot és támogatja a koncentráló képességet.
  3. Magnézium-szulfát - ásványi anyag, amely a hajat könnyen kifésülhetővé,rugalmassá és fényessé teszi, dússágot, rugalmasságát és könnyedséget ad a frizurának, megakadályozza a bőr fertőzését, puhítja és méregteleníti a bőrt, mineralizálja - magnéziummal és kénnel látja el a bőrt és a testet.
  4. Glicerin (glicerin) - higroszkópos, színtelen viszkózus folyadék, szagtalan, édes ízű, kozmetikai termékekben használják, különösen hidratáló krémek és szappanok adalékanyagaként

Összetétel:
Aqua, Carrageenan, Magnesium Sulfate (natural), Sea Salt, Glycerin, Cymbopogon Flexuosus Oil.

A felhasználás módja:
Rázd fel a spray-t és egyenletesen alkalmazd a száraz vagy nedves hajon. Ezután ránzd a hajat alulról, hogy begöndörödjön. Permetezz frizurádra annyit, amennyi az eredmény eléréséhez szükséges. Nem kémiai lakk, tehát természetes megjelenést nyújt, és a haj nem fog összetapadni. A permet könnyen kifésülhető fésűvel. Egyenes, hullámos és göndör hajra ideális.

Hajtípus:
Egyenes, hullámos és göndör haj

Hullámok, amelyeket hajtípusod szerint készíthetsz:
Egyenes haj - finom tengerparti stílusú hullámok
Finoman hullámos haj - nagy tengerparti stílusú hullámok
Göndör haj - nagy afrikai stílusú tincsek

Tippek a hajformázó spray használatához:
- finom vagy tengerparti stílusú hullámok at hozhatsz létre vele
- a fej körüli tapadó hajat lesimíthatod konty, copf vagy fonás stb. készítésekor
- nedves megjelenésű, visszafésült hajat készíthetsz segítségével
- a férfiak számára simítóhatást eredményez
- hosszabb frizurához (pl fonott haj) is ideális
- kitűnő segítség, amikor nem akarsz fésülködni vagy hajat szárítani
- valamint ideális, ha épp nincs kéznél hajvasaló


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz
Kód:  VLS1068s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05