Oldal frissítése

VOGO intelligens WC White

4,0 1 értékelés

VOGO intelligens WC White

Megfizethető okos WC

A WC VOGO White egy intelligens WC, amelyet vezérelhetsz mobilalkalmazással. A mosdó mozgásérzékelője lehetővé teszi a fedél automatikus felnyitását, amikor odalépsz hozzá. A WC masszázslehetőséget kínál, illetve a férfiak és a nők tisztítását és szárítását is biztosítja. A VOGO Silver WC minden otthonba illik, fűtött ülőkével rendelkezik.


WC VOGO

WC a jövőből

Első pillantásra úgy néz ki, mint egy álló WC-csésze, ez azonban megtévesztő. A gyártók számos funkciót integráltak a készülékbe, amelyek nélkül néhány hét használat után el sem fogod tudod képzelni a mindennapos szükségleteidet. Végül is, a fűtött ülőke és a teljes tisztítás lehetősége, beleértve a szárítást is, magáért beszél.


Automatikus nyitás és zárás

A VOGO White intelligens WC még érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek automatikusan kinyitják a fedelet. Ezen kívül minden funkció közvetlenül vezérelhető a mobilalkalmazás vagy a távirányító segítségével.

WC VOGO


WC VOGO

A VOGO White WC fő jellemzői

  • Intelligens WC fűtött ülőkével
  • Mobiltelefonos alkalmazással + távirányítóval irányítható
  • Mozgásérzékelő az ülőke automatikus felnyitásához
  • Masszázs mód
  • Ülep tisztítás hölgyek és férfiak számára
  • Összességében környezetbarát

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth
Kód:  VOGa02
Termékszám:  SL620(P-trap)

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20