Oldal frissítése

Vogel's EFW 8105 19-40 hüvelykes TV-hez

Kiegészítők a termékhez

Vogel's EFW 8105 19-40 hüvelykes TV-hez

Szeretne helyet spórolni miközben az új TV-jét szeretné valahol elhelyezni lakásban? Akkor ne felejtse el stabilan a falhoz rögzíteni ezzel a fali tartóval a Vogel's-től!

Ez a konzol biztosítja a 19-40 hüvelykes LCD / LED-es TV-készülék megbízható rögzítését. Biztosítsa a tévékészülék helyét ezzel a masszív tartószerkezettel!

Főbb jellemzők

  • Fix rögzítő konzol 19-40 hüvelykes TV-hez
  • Elegáns dizájn
  • Fényűző benyomást kelt a Tv-vel együtt
  • Helyet spórol
  • Univerzális tartó a rekesznyíláshoz (min 75 x 75 / max 200 x 200 mm)
  • Erős és robusztus felépítés 20 kg-os terhelhetőséggel
  • Minőségi anyag

A kényelemért és a kényelmes otthonért

Ennek a konzolnak köszönhetően a tévé az Önnek legmegfelelőbb helyre fog kerülni. Továbbá tökéletesen kihangsúlyozza a TV eleganciáját, és az egész belső környezetnek egy fényűző hatást kölcsönöz.

És egy kis extra

Az audiovizuális kiegészítők fejlesztése és gyártása terén elért negyven éves tapasztalat garantálja a szakmaiságot és a minőségi termékeket. Ez a tartó tehát megfelel az összes kritériumnak, a tévékészülék biztonságos rögzítését illetően. A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési anyagot, beleértve a minőségi dűbeleket, csavarokat és a hozzájuk tartozó alátéteket.

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Típus

Típus Fali
Min. TV méret 19 "
Max. TV méret 40 " (40 ")
Konstrukció Fix

Tulajdonságok

Min. távolság a faltól 2 cm
Kód:  VOG020h
Termékszám:  EFW 8105

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20