Oldal frissítése

Vogel MA1010 a TV 17-26"-hoz

4,8 14 értékelés
5 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 5 410 Ft/db

Vogel MA1010 a TV 17-26"-hoz

Szeretnél helyet spórolni egy professzionálisan elhelyezett tévével akárhol az otthonodban? A Vogel fali konzollal biztonságosan felszerelheted a tévét a falra!

Ez a konzol megbízhatóan rögzíti 17 - 26 hüvelykes képátmérőjű  LCD / LED televíziódat. Rögzítsd televíziódat a falra ennek a VOGEL márkájú konzolnak a segítségével, amelyhez életre szóló garancia jár.

Fő jellemzők

  • Fix fali konzol 17  26 hüvelykes képátmérőjű televíziókhoz
  • Elegáns design
  • Televízióddal együtt luxushatást kelt
  • Helyet takarít meg
  • Univerzális osztástávolságú nyílások (min. 75 × 75 / max. 100 × 100 mm)
  • Dönthető
  • Stabil és robusztus konstrukció 30 kg-os terhelhetőséggel
  • Minőségi anyagok
  • Életre szóló garancia

A kényelem és a lakályos otthon szolgálatában

Ennek a fali konzolnak a segítségével televíziódat a számodra legmegfelelőbb helyre rögzítheted. Kitűnően kiemeli a TV eleganciáját, a belső térnek luxushatást kölcsönöz. A lehető legnagyobb kényelem érdekében a televíziót akár 15°-ban megdöntheted.

Aggodalom nélkül

Gyermekeid és a házi kedvenceid biztonságosan mozoghatnak a televízió környezetében. Már nem történhet meg a készülék veszélyes leesése! Ez a fém konzol Autolock rendszerrel ellátott, amely a biztonsági szegecsek segítségével óvja a TV-t a nem kívánt kilazulástól. Ennek hála nem kell aggódni a televízió véletlen megrongálódásától! 

Valami extra

A 40 éves tapasztalat az audiovizuális eszközök gyártásában teljes professzionalitást és minőségi berendezéseket garantál. Ez a konzol minden elvárásnak megfelel, ami a televíziók biztonságos rögzítését illeti. A mellékelt vízmértéknek köszönhetően a konzol mindig helyes pozícióban lesz, a csomagolás ezen kívül tartalmaz minden kelléket a szereléshez, beleértve a jó minőségű tipliket is.

 




 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fali
Min. TV méret 17 "
Max. TV méret 26 " (26 ")
Konstrukció Dönthető
VESA felfüggesztés 100×100, 75×75

Tulajdonságok

Min. távolság a faltól 4,6 cm
Dőlésszög + 15°
Max. terhelhetőség 30 kg

Tartó súlya

Tartó súlya 0,51 kg
Kód:  VOG010b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MA1010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15